• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Eda öğretmenin katili en sevdiği çıktı

Eda öğretmenin katili en sevdiği çıktı
MERSİN'de 38 yaşındaki Eda öğretmen 6 yaşındakinin kızı önünde öldürülmüştü, katil zanlısı yakalandı, o kişi bakın kimdi?

MERSİN'de Türkçe öğretmeni Eda Kaymaklı’yı (38), 6 yaşındaki kızının yanında bıçaklayarak öldüren katil zanlısı yakalandı. Bu kişinin Eda öğretmenin sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısı sevgili adliyeye sevk edildi. U.T., genç kadını öldürme sebebini de itiraf etti. 

Olay, dün merkez Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Özel bir okulda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Eda K., Fatma Eser Apartmanı'nın 12. katındaki evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

olum-aber-bgvq.jpg

Boşanma aşamasında olduğundan yaklaşık 1 yıldan uzun süredir eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen genç öğretmenin cesedi, birlikte yaşadığı 6 yaşındaki kızı tarafından odasında bulundu. 

Kızının çığlıklarını duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, çilingir vasıtasıyla girdiği evde, genç öğretmenin bir çok yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. 

Eda K.'nin cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç öğretmenin korkudan evin bir odasına saklanan küçük kızı ise polis tarafından korumaya alındı.

Katil zanlısı sevgilisi çıktı
Polis ekipleri Eda öğretmenin katilini bulmak için çevredeki güvenlik kameraları görüntülerini inceledi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda bir kişi gözaltına alınırken, bu kişinin Eda öğretmenin sevgilisi olduğu ortaya çıktı. 

Katil zanlısı olarak yakalanan öğretmenin sevgilisi U.T. cinayeti neden işlediğini itiraf etti. Genç öğretmeni 'kıskançlık' yüzünden öldürdüğü öğrenildi. 

Kıskançlık yüzünden öldürdü
Katil zanlısı ifadesinin alınmasının ardından yoğunluk güvenlik önlemi altında adliyeye götürüldü. Polis aracına giydirildiği çelik yelekle bindirilen katil zanlısı, gazetecilerin sorunlarını ise yanıtsız bıraktı.

Kaynak:İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113