• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Doktorun kızının evini gündelikçisi soydu

Doktorun kızının evini gündelikçisi soydu
Tokat ve Kars Valilikleri Yaptıktan Sonra 2000 Yılında Emekli Olan Muhittin Keskin'in Kartal Devlet Hastanesi'nde Doktorluk Yapan Kızı Sare Nurhan Biriz'in Evi Soyuldu. Eve Gündelikçi Olarak Girdikten Bir Süre Sonra Nakit Para ve Ziynet Eşya Çaldığı İdd


Gönül F.'nin, aynı mahallede Mustafa Ercihan isimli mühendisin evine de gündelikçi olarak girip aynı şekilde hırsızlık yaptığı iddia edildi.

2000 yılından önce Tokat ve Kars valiliklerinde bulunan Muhittin Keskin'in İstanbul Kartal Devlet Hastanesi'nde görev yapan kızı Sare Nurhan Biriz, Ataşehir Polis Merkezi’ne yaptığı müracatta, evinden hırsızlık yapıldığını söyledi.

3 aydır evine gündelikçi olarak gelen Gönül F.'den şüphelendiğini belirten Biriz, çalınan eşyalarnın çeyrek ve yarım altın, hatıra darphane parasının da aralarında bulunduğu 33 parça ziynet eşyası olduğunu ifade etti.

Biriz'in uyarısı üzerine aynı mahallede oturan Mustafa Ercihan isimli mühendist arkadaşının da evinden hırsızlık yapıldığını fark ederek Gönül F. hakkındaki şüphelerini polise bildirdiği öğrenildi. Ercihan da 12 parça altın ziynet eşyası ile 3 bin TL'sinin çalındığını ileri sürdü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 8 Ağustos 2009 tarihinde Gönül F.'nin, Ataşehir Yenisahra Fatih Caddesi'ndeki ikamet adresine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada toplam 33 parça ziynet eşyası ele geçirildi. Gönül F.'nin, 12 parça ziynet eşyasını ise 3 farklı kuyumcuya sattığını itiraf ettiği öğrenildi. Bu kuyumcularda yapılan aramalarda, çalınan ziynet eşyalarından 8'inin ele geçirildiği ifade edildi.

Gözaltına alınan Gönül F., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken yapılan araştırma ve ifadesinden sonra hırsızlık olaylarının şöyle gerçekleştiği iddia edildi; Gönül F., her iki evde de 3 ay önce gündelikçi olarak işe başladı. Bu süre içerisinde güven telkin ettikten sonra her gün parça parça, ev sahibine hissettirmeden ziynet eşyalarını çalmaya başladı. Ta ki, Biriz'in çalınan eşyaların farkına varmasına kadar. İfadesi alınan ve işlemleri tamamlanan Gönül F., çıkarıldığı Kadıköy Adliyesi'nde tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113