• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Yücel Yüce

Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Yücel Yüce
İş insanı Yücel Yüce Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Yücel Yüce kimdir?
1971 yılı doğumlu olan Yücel YÜCE Hemşin-RİZE lidir. İlk,orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite öğrenimine Anadolu üniversitesi iktisat bölümünde devam etmiştir. İsviçre-liechtenstein da Kaiser AG bünyesinde belediye ekipmanları üst yapı ve altyapı mekanik makine maintenance bakım onarım eğitimi, Almanya Kiel de İBAK Altyapı kanal denetleme sistemleri bünyesinde eğitim ve seminerler olmak üzere birçok ülkede bulunmuş olup Ülkemizdeki Belediyelerimize ve Belediyelerimiz hizmetinde çalışan müteahhit ve taşeron birçok kuruluşa ayrıca Özel sektörde her türlü altyapı çalışmalarında hizmet veren gruplara danışmalık hizmetinde bulunmuştur.

yucelyuce-gonderi-basin-1.png

Belediye sektöründe Gelişmiş toplumlarda görülmesi gereken modern altyapı ve üstyapı teknolojileri ile ilgili birçok ekipman uzmanlığına sahip olan Yücel YÜCE, sektörde bahse konu alanlarda birçok yerli ve milli ekipman yapımında danışmanlık ve bilgi öncülüğü yaparak bu alanlarda birçok eleman yetişmesine vesile olmuştur. Halen bu alanlarda sektöre faydalı Milletimize ve Devletimize Faydalı olmaya gayret göstererek devam etmektedir. Aynı zamanda sporcu bir kişiliğe sahip olan Yücel YÜCE, ilkokul yıllarından beri futbola olan tutkusundan dolayı çeşitli takımlarda bulunmuş spor sahalarında da mücadeleci kişiliğini senelerce göstermiştir. Çalışma Hayatında Temel İlkesinin Vatanına Bağlılıkla, Milletine hizmet anlayışıyla hareket eden Yücel YÜCE Bugüne kadar Bütün Halk kesimine eşit hizmet anlayışıyla çalışmaktan gurur duyduğundan bahsetmiştir. Halkı ve Vatanı için Gerçek Hizmet anlayışıyla mücadele etmiş bir iş insanıdır.

31 MART 2024 Yerel Seçimlerinde Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı olan İş İnsanı Yücel YÜCE Emekli, Evli ve iki çocuk babası olarak Pendik te yaşamaktadır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113