• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

DAXOM’dan, Çocuklara 170 Bin Boyama Kitabı!

DAXOM’dan, Çocuklara 170 Bin Boyama Kitabı!
Geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle yaşam alanlarının ısıtma ve sıcak su ihtiyacına teknolojik çözümler sunan Daxom, uygulamakta olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında şimdiye kadar binlerce çocuğa, toplamda 170 bin adet boyama kitabı armağan etti.

“Dört yıl önce, Daxom ürünlerinin ambalajları içerisine boyama kitabı koymaya başladık. Amacımız, ürünlerimizin girdiği yaşam alanlarındaki çocuklara küçük bir sürpriz yaparak onları mutlu etmekti. İlk gönderimlerimizden itibaren müşterilerimizden çok güzel yorumlar aldık. Bunun üzerine uygulamayı istisnasız sattığımız her Daxom ürünü için yapmaya başladık” diyen Pazarlama Müdürü Erdeniz Ergin, dört yılın sonunda binlerce çocuğa onbinlerce boyama kitabı dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bu uygulamayı kesintisiz devam ettireceklerini ifade eden Ergin, eğitim alanında üniversite öğrencilerine yönelik desteklerinin de süreceğini vurguladı.

İstanbul’daki tesislerinde elektrikli kombi, yoğuşmalı duvar tipi kazan ve şofben üretimi gerçekleştiren ısı teknolojilerinin Türkiye’deki yerli markası Daxom, bir taraftan aralıksız sürdürdüğü Ar-Ge çalışmalarıyla sektörüne yeni tasarımlar kazandırmaya devam ederken, diğer yandan dört yıldır uyguladığı kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle de küçük mutluluklara vesile oluyor.

Ergin; “Pandemiye rağmen Ar-Ge ve ihracatta hız kesmedik”

Pandemi sürecine rağmen yeni ürünlere ve ihracata ağırlık verdiklerini ifade eden Daxom Pazarlama Müdürü Erdeniz Ergin, “Son olarak dünyanın ilk ankastre montajlı elektrikli kombisini ürettik. Başka tasarımlarımız da yolda. Hem var olan ürün gamımız hem de yakında pazara sunacağımız yeni ürünlerle beraber, bir taraftan yurt içi pazarımızı daha da kuvvetlendirmeyi, diğer taraftan da yurt dışı ticaret ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz” dedi. Daxom olarak, müstakil evlerden toplu konutlara, hastanelerden yurtlara, otellerden restoranlara kadar her türden farklı büyüklükteki yapıların, farklı ısınma ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler geliştirdiklerini söyleyen Ergin, boyama kitabı armağanı ve üniversite öğrencilerine yönelik farklı sponsorluk projelerine ek olarak yeni sosyal sorumluluk uygulamalarını da hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı.

İstanbul Ümraniye’de kurulu 3 bin metrekarelik kapalı alanda üretim yapan Daxom, ülke geneline yayılan 28 toptancı bayinin yanı sıra yaklaşık 600 satış noktası ve yaygın servis ağı ile hizmet veriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113