• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 10 °C

Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum..

Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum..
Erdoğan'ın Manisa'daki toplu açılış töreninde yanına giden ve içten sarılmasıyla gündeme gelen minik Göksu Ebrar Keleş'in, doğuştan yaşadığı kemik ve kıkırdak gelişimi yetersizliğinden kaynaklanan hastalığı nedeniyle kullanamadığı sağ eli için tedavi iste

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'daki toplu açılış töreninde yanına giden ve içten sarılmasıyla gündeme gelen minik Göksu Ebrar Keleş'in, doğuştan yaşadığı kemik ve kıkırdak gelişimi yetersizliğinden kaynaklanan hastalığı nedeniyle kullanamadığı sağ eli için tedavi istediği öğrenildi.

Erdoğan'a sarılan minik Göksu'nun hayatı yürek burktu

'ONU ÇOK SEVİYORUM'
Erdoğan'ın 3 Kasım'da gerçekleştirilen Manisa'daki toplu açılış töreninde yanına giderek içten sarılmasıyla gündeme gelen Göksu Ebrar Keleş, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gidebildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Göksu Ebrar, "Onu televizyonlarda görmüştüm. Onu çok sevdim, mutlu oldum, sevindim. Ben anne karnındayken doğuştan elim yamuktu. Türkiye'de tedavi imkanım yok sadece Fransa'da iyi bir doktor varmış.'' dedi.

Erdoğan'a sarılan minik Göksu'nun hayatı yürek burktu

Minik Göksu, ''Kolumda kemik eksikliği olduğu için doktor bana Fransa'da iyi bir doktor olduğunu söyledi. Ben oraya gitmek istiyorum. Cumhurbaşkanımızdan onu istiyorum" dedi. Kızının Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden baba Muhsin Keleş ise "Ülkemizin Cumhurbaşkanı. Çocukların ona sevgisini biliyoruz. Herhalde bizi mutlu eder, sevindirir diye düşünüyorum" diye konuştu.

Göksu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşma hikayesini anlatan anne Süreyya Keleş ise "Cumhurbaşkanımız Manisa'ya kadar gelmiş, ben ulaşamazsam da en azından bir kenarda oturur onu seyredebilirim, dinleyebilirim gayesiyle gittim. Göksu hiç aklımda yoktu aslında. İçimde bir ses 'Göksu'yu ulaştır. Niye gitmiyorsun? Kalabalığa gir' dedi. Göksu gidelim Allah yardımcımız olur dedim ve gittim" dedi. (internethaber)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113