• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 4 °C

Çocuğunuzun beşiği burada, atanızın mezarı oradadır

Çocuğunuzun beşiği burada, atanızın mezarı oradadır
Referandum için Genel Merkezi tarafından İstanbul'daki Kars, Ardahan ve Iğdır'lı vatandaşlarını ziyaret eden AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, üç gün boyunca istanbul'u dolaştı.

Prof. Atalay, Pendik, Tuzla, Kartal ve Sancaktepe’de bulunan Ardahan, Iğdır ve Kars Derneklerini ziyaret etti. Merkezi Kurtköy’de bulunan Kars, Ardahan, ve Iğdır Dernek merkezini ziyaret eden AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay burada hemşehrilerine seslendi. Milletvekili Atalay, "En azından yılda birkere ata dede toprağınıza uğrayın, sakın vatanınızı terk etmeyin kazancınızın % 2.5’unu memlekete harcayın. Kazancınızın zekaatını ata yurduna harcarsanız bu gelecek nesillere güçlü bir yatırım olarak karşımıza çıkacaktır."

Orhan Atalay, "Kıymetli hemşehrilerim bakın, Ardahan’ın ilçesi Posof’un bir metrekaresine bir şehit düşerken Ankara'nın bin metre karesine bir şehit düşmektedir. Şehit kanıyla yoğrulmuş topraklarımızı asla unutmayın ve terk etmeyin. Sizler büyük şehirde yaşayabilirsiniz buna bir diyeceğimiz yok, ben büyükşehirde yaşayanları aynen batı ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşları gibi çifte vatandaş gibi görüyorum. Sizlerin çocuklarının beşiği burada ise atalarınız mezarı köyünüzdedir. Ardahan'da, Kars’ta ve Iğdır'dadır. Biz Anadolu insanları olarak vatanına, milletine ve devletine bağlıyızdır. Biliyorum ki sizlerinde geldiğiniz topraklara bağlılığınız var. Bu bağı daha da güçlendirin, sık sık ziyaret edin, yatırım yapın."diye konuştu.

Atalay, referandumda hemşehrilerinden destek istedi ve "evet" sözü aldı.

KAİDER başkanı Av.Serkan Kaya'da ziyaretten duyduğu memnuniyetiifade ederek, derneğin çaışmaları hakkında bilgi verdi. Av. Kaya, Kars, Ardahan ve Iğdır'lı hemşehilerinin referandumda güçlü Türkiye için evet diyeceklerini de söyledi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0069-002.jpg

dsc_0067-001.jpg

dsc_0064-002.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113