• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

CHP Genel Başkanı'ndan ittifak açıklaması!

CHP Genel Başkanı'ndan ittifak açıklaması!
İttifak tartışmaları hakkında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi düşünen muhalefet partilerinin bir araya gelmesi gerektiğini" söyledi. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu hakkında da konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler öncesinde devam eden ittifak tartışmalarıyla ilgili konuştu. Halk TV'den Fikret Bila'nın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi düşünen muhalefet partileri bir araya gelir" dedi. Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti: 

"Demirel’in deyimiyle siyasette 24 saat uzun bir süredir. Benim değerlendirmeme göre Türkiye’nin geleceğini, çıkarlarını, huzurunu önceleyen muhalefet partileri bir araya gelirler. Burada önemli olan ölçü Türkiye’nin geleceği ve çıkarlarıdır. Bu ölçüyü esas alan muhalefet partileri işbirliğine yönelirler. Önemli olan Türkiye’dir. Türkiye’nin geleceğidir. Türkiye’nin huzurudur."

İMAMOĞLU İÇİN DİKKATİ ÇEKEN SÖZLER

Adı bir süre CHP Genel Başkan adaylığı için konuşulan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında da konuşan CHP lideri, şu değerlendirmeyi yaptı: 

“Belediye başkanı arkadaşlarıma ‘şikayet etmeyeceksiniz, halka hizmete devam edeceksiniz’ dedim. Öyle yapıyorlar. Belediye başkanlarımız çok başarılı. CHP’nin halka hizmet anlayışını çok iyi bir şekilde hayata geçirdiler. Hükümet üç tane maskeyi dağıtamadı ama CHP’li belediyeler bir günde sorunu çözdüler ve korona salgınında maskeleri bedava dağıttılar. Her soruna kısa sürede çözüm ürettiler. Halk bu gerçeği yaşayarak gördü. Bu nedenle belediye başkanlarımızın yeniden aday olmalarını ve hizmetlerini sürdürmelerini istiyorum. Bu büyükşehir belediye başkanlarımız için de geçerli. Çok başarılılar. Bunu kendilerine de söyledim. Ben Ekrem Bey’in (İmamoğlu,) Mansur Bey’in (Yavaş) yeniden İstanbul ve Ankara belediye başkanlıklarına aday olmaları gerektiğini düşünüyorum. Ekrem Bey’in İstanbul’u, Mansur Bey’in Ankara’yı kazanacaklarına inanıyorum.”

KAYNAK: HALK TV / Haber 7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113