• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Cevat Yaman'ın arabası tekmelendi, AK Partili okul sorumlusuna kafa atıldı

Cevat Yaman'ın arabası tekmelendi, AK Partili okul sorumlusuna kafa atıldı
24 Haziran Seçimleri sonrası ilk toplantısını yapan Pendik Belediye Meclisinin gündemi seçimlerde yaşanan olumsuzlukların neden ve sonuçları hakkında oldu.

Meclis toplantısında AK Parti Grubu adına  bildiri okuyan meclis üyesi Feriha Gülüzar Kurt, tüm ilçelerin demokrasi yarışında hep Pendik’i örnek aldıkları söylenir dururdu, ancak bu seçimlerde bu gelenek bozuldu. Pendik İlçesinin geçmişte yapılan seçimleriyle bağdaşmayan kötü örneklerin yer aldığı bir seçim geçirmek zorunda kaldık.  AK Partili görevli kadınlara CHP’liler tarafından fiili saldırılar mı dersiniz, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman’ın arabasını tekmeleme yumruklama ve taş ile camı kırma girişimi mi dersiniz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ağıza alınmayacak galiz küfürler mi daha neler neler. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Cumhuriyet Halk Partisi Pendik Belediye Meclis Üyesi Gurup Başkan Vekili Cengiz Aycan bir okulda görevli partilimize kafa atarak dişini kırdı. Bunların hiç birisini Pendik ve Pendikliler haketmedi. Bundan dolayı yapılan tüm bu girişimleri kınıyoruz ve Cengiz Aycan’dan yüce meclisin huzurunda tüm Pendiklilerden özür dilemesini bekliyoruz." ifadesinde bulundu.

CHP’li Cengiz Aycan söz alarak söz konusu bildiriyi ağır ve abartılı bulduğunu ancak tüm bu olanlar karşısında üzgün olduğunu belirterek olayların tek taraflı yansıltılmasını kabul etmediğini söyledi. Aycan, " Her şeye rağmen benim yaptığımın doğru olmadığın olay anında muhatabından özür dilediğini ancak olanlardan  dolayı bir kez daha kamuoyundan ve Pendiklilerden özür diliyorum." ifadesinde bulundu.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113