• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Çetelerin cirit attığı ülkemizde, bir de köpek çetesi çıktı

Çetelerin cirit attığı ülkemizde, bir de köpek çetesi çıktı
Her geçen gün akla hayale gelmeyecek darbecilerin ve çetelerin türediği ülkemizde, şimdi de köpek çetesi çıktı. Evet yanlış duymadınız köpek çetesi, hem de Pendik?te!


Malum köpek çetesi, Pendik 19 Mayıs Caddesi’nde kitapçılık yapan Oya Ak isimli bir bayanın çalınan köpeğinin, geçtiğimiz hafta bulunmasıyla ortaya çıktı. Çalınan köpeğin sahibi Oya Ak’ın, dedektif misali iz sürerek, kendi imkanlarıyla hırsızları bulup, çeteyi yakalatması ve köpeğine kavuşması ile son bulan olay şöyle cereyan etti;

KÖPEĞİNE KAVUŞMAK İÇİN DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRDÜ
Kendisine ait bir internet sitesi de bulunan iki yaşındaki köpek, bir hafta önce 19 Mayıs Caddesi’ndeki evin kapısının açık olmasını fırsat bilerek cadde üzerinde gördüğü bir kediyi Okmen İş Merkezi önüne kadar kovaladı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Bunun üzerine kitapçılık yapan Oya Ak, evladım dediği köpeğini aramaya başladı.

ÇETEYİ, KAMERA KAYITLARI ELE VERDİ
Bu konuda yanı başında bir giyim mağazasını işleten ağabeyi Korutürk Ak’ın da devreye girmesi ile teknolojik imkanlardan da yararlanılması neticesinde, bir cafenin kamera kayıtlarının incelenmesiyle, Kavakpınar Mahallesi’nde bir adrese ulaşıldı ve benzer bir olay sonucu başka bir yerden getirilen bir köpeğin burada satıldığı ortaya çıktı.

SULTANBEYLİ’DE SATILMAK ÜZEREYKEN BULUNDU
Bunun üzerine iz sürmeye devam eden Korutürk Ak, aynı cafenin kamera kayıtlarından elde ettiği görüntülerle köpek çetesinden birine ulaştı. 19 Mayıs Caddesi üzerindeki Okmen İş Merkezi önünden köpeği alan 3 köpek çetesi üyesinin, köpeği satmak için Sultanbeyli’ye götürdüğünü öğrenen Korutürk, burada bir kuaföre satılmak üzereyken çeteyi yakalattı ve köpeği teslim aldı. Şanslı köpeğin sahibi Oya Ak, evladım dediği köpeğine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113