• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C

Çankırılılar Pendik?te buluştu

Çankırılılar Pendik?te buluştu
Pendik Çankırılılar Derneği?nin düzenlemiş olduğu iftar yemeği, Pendik Ada Tesislerinde gerçekleştirildi.

İstanbul’daki Çankırılıları bir araya getiren iftar yemeği, ramazan ayının 8’inci günü Cumartesi günü Pendik’te gerçekleşti.


Ramazan ayının ruhuna uygun, yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı, Pendik Çankırılılar Derneği’nin iftar yemeğine Tuzla müftüsü Ahmet Silkin ve eşi Ayşe Silkin , Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Zekeriye Açıkgöz, Pendik Belediye Başkanı Yardımcısı Rüstem Kabil, Pendik AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül, Çankırı Platformu Başkanı Mustafa Damgacı, Pendik Çankırılılar Derneği Başkanı Engin Yıldırım, Yaren TV Yönetimi Barbaros Özdemir, genel yayın yönetmeni Muhammet Akkaya ve çalışanları, Çandef, Çankırı Vakfı ve Pendik Çankırılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Çankırılı sanatçı Sami Yalçın ile birlikte, bazı dernek başkan ve temsilcileri eş ve çocuklarıyla birlikte katıldı.


İftar Programında bir konuşma yapan Pendik Çankırılılar Dernek Başkanı Engin Yıldırım, "Bugün burada toplanmanın haklı gurur ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Uzaktan yakından programımıza teşrif eden tüm hemşehrilerimi cani gönülden kutluyor ve açmış olduğumuz oruçlarımızı Allah'tan kabul etmesini diliyorum." dedi. Dernek başkanı Yıldırım, isim isim derneğin bugünlere gelmesinde desteklerini esirgemeyen Çankırılı İş Adamlarına teşekkür etti. Yıldırım, " Bizler hayırsever iş adamlarımız sayesinde tüm hemşehrilerimizi kucaklama imkanı bulduk. Hemşehrilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılama fırsatı da yakaladık. Kendilerine teşekkürlerimi sunruyorum."dedi.


ÇANDEF Başkanı Zekeriye Açıkgöz ise konuşmasında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan'ın nimetleri için  Mevla ya ne kadar teşekkür etsek azdır.

Kulun kula duasını kabul edermiş rabbim. O nedenle birbirimize dua edelim. Selam da bir çeşit duadandır, Allah'ın selamını birbirimizden esirgemeyelim. Bütün hemşerilerim dua kardeşliği yapsın. Bu iftar yemeğinin düzenlenmesinde yoğun çaba sarf eden, Pendik Çankırılılar Derneği Başkanı Engin Yıldırım ve yönetimine emekleri için teşekkür ederim ” diye konuştu.


Kendisi de Çankırılı olan AK Parti Pendik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül'de yaptığı konuşmada, "Böylesi maneviyati yüksek bir ortamdan siz hemşehrilerimle birlikte olmaktan büyük haz ve mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Hepinizin bildiği gibi önümüzdeki 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu seçimin hayli kritik bir yönü ise ilk defa cumhurun başını yani kendi başkanınızı sizler seçeceksiniz. Tatil ve izin randevularınızı sakın bu tarihe rast getirmeyin, varsa da erteleyin. Sizden hemşehrilerimden ricam, hepiniz sandık başına gidin. Başbakamınız bugüne kadar hep sizler ve bizler için büyük mücadele verdi ve vermekte. Kendisinin bu mücadelesine destek olmalıyız ,sizlerin bu desteği vereceğinden hiç şüphem yok." dedi.


İftar programı kendisi de Çankırılı olan Tuzla Müftüsü Ahmet Silkin’in yaptırdığı yemek duasının ardından plaket takdimi ile son buldu.

 

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK





















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113