• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Can Dostlarımızın Bakımı Hem Pratik Hem Hijyenik

Can Dostlarımızın Bakımı Hem Pratik Hem Hijyenik
‘Birlikte Kolay’ sloganıyla yenilikçi çözümler geliştirerek 40 yıldır hayatlara dokunan Koroplast, pratik önerileriyle can dostlarımızla yaşamı da daha konforlu hale getiriyor.

Evde, işte, yürüyüşte ya da seyahatlerde mamalarını güvenle muhafaza etmek ve tuvalet temizlikleri için çözümler öneren Koroplast, geri dönüştürülebilir kedi kumu torbası, mini buzdolabı poşeti, çift kilitli ve fermuarlı poşetleriyle dostlarımızın bakımını kolaylaştırıyor.

Pandemiyle birlikte tüylü dostlarımızla da daha çok vakit geçirmeye başladık. Bu süreçte özellikle işini evden sürdürenlerin can dostlarıyla iletişimi arttı, bağları güçlendi. Hibrit çalışma düzeninin de yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte, evcil hayvanlara kapılarını açan ofislerin de artacağı öngörülüyor. Bu gelişmeler dostlarımızın bakımı için pratik çözümlere duyulan ihtiyacı da artırıyor. Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen lider markası Koroplast, geliştirdiği çözümler ve yenilikçi yaklaşımıyla dostlarımızın bakımına da yardımcı oluyor.

1629786353-koroplast-evcil-hayvan-2.png

Evde, işte ya da seyahatte taşınabilir, hijyenik ve ve pratik çözümler

Koroplast Kedi Kumu Torbası; büzgülü yapısı sayesinde kedi kumunu etrafa saçmadan kolaylıkla değiştirmeye yardımcı oluyor. Kalın ve dayanıklı yapısı ile yırtılma problemini ortadan kaldıran bu pratik yardımcı, geri dönüştürülebilir yapısı ile doğanın korunmasına da katkı sağlıyor. Koroplast Çift Kilitli Poşet sızdırma yapmıyor ve içeri hava girmesini engelleyerek dostlarımızın mamalarının hijyenik bir şekilde uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Çift Kilitli Poşet sayesinde mamalar seyahatlerde de güvenle taşınabiliyor. Kolay açılıp kapanan Fermuarlı Poşet ise bir çanta görevi görerek dostunuzun mamasından oyuncaklarına, atıştırmalıklarından kimlik gibi belgelerine kadar her şeyi taşımak için güvenli bir alternatif sunuyor. Üstelik yıkanarak defalarca kullanılabildiğinden son derece ekonomik. Cepte, çantada kolayca taşınabilen Koroplast Mini Boy Buzdolabı Poşeti de evcil hayvanların tuvalet temizliğinde pratik bir çözüm olarak öne çıkıyor.

1-168.jpg

1629786353-kp-hayvan-1-001.jpeg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113