• BIST 10045.74
  • Altın 2395.993
  • Dolar 32.4805
  • Euro 34.6399
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Çamçeşme’nin Kadın Muhtarı Herkesin Sevgisini Kazandı

Çamçeşme’nin Kadın Muhtarı Herkesin Sevgisini Kazandı
Pendik’te geçtiğimiz dönem rakiplerine fark atarak 35 bin nüfuslu Çamçeşme Mahallesi'ne muhtar seçilen Meliha İnan (46), mahalllesine yaptığı hizmetler ve kurduğu sıcak diyalog sayesinde 7'den 70'e herkesin gönülünde taht kurdu.

CUMHURBAŞKANI  ERDOĞAN’DAN TEBRİK

Pendik’te E-5’in üzerinde ilk ve tek kadın muhtarı olan Meliha İnan yeniden aday. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Muhtarlar Toplantısında  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la  yemek masasında yanyana oturan Meliha İnan, o anları unutamıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine nerede muhtarlık yaptığını sorduğunu ifade eden İnan, "Pendik Çamçeşme dedim. Cumhurbaşkanımız çok şaşırdı ve ben oraları iyi bilirim Çamçeşme Mahallesi gibi bir yerde bir bayan olarak muhtarlığı kazandığın için seni kutluyorum." ifadesinde bulundu.

melihe-a0012.jpg

TARAFLI TARAFSIZ HER KESİMİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Çamçeşme Mahalllesi Muhtarı İnan evli ve 2 kız çocuk annesi Pendik’te görev yapan iki kadın muhtardan birisi. 2014’te yapılan yerel seçimlerde bazı kişilerin 'Kadından muhtar mı olur?' dediği İnan, 7 erkek adaya karşı yarıştı. İnan, rakiplerine fark atarak muhtar oldu. 2014 yerel seçimlerinden bugüne yaptığı güzel hizmetlerden dolayı mahallesindeki seçmenin neredeyse tümünün beğenisini kazandı. Kadınların sorunları, evde bakım hizmeti ve yoksul vatandaşların sıkıntılarına kadar her türlü sorunla ilgilenerek büyük çaba sarf ediyor. Meliha İnan, sık sık esnaf ve aile ziyaretlerinde bulunuyor. 5 yıldır muhtarlık yapan Meliha İnan, seçildiği günden bu yana mahallenin aranan kişisi haline geldi. Yaptığı hizmetlerinden dolayı, birçok çevrenin takdirini topladı.

meliha-0008.jpg

'HALKIMIZLA GÖNÜL BAĞI KURDUK'

İnan, yapısı gereği çok cesur, çok çalışkan, toplumun içine giren bir insan olduğunu da ifade ederek, "İnsanlar o kadar çabuk ısındalar ki, bir de insanlara güven verdikten sonra ister istemez bir gönül bağı kuruluyor. O nedenle halkla bir gönül bağımız var. Kısa zamanda sevildim, sayıldım. Bende onları çok sevdim. Çamçeşmeliler'in herşeyin en güzeline layık olduğunu düşünüyorum. Benim mahallemin insanı çok iyidir."dedi,

5 yıllık muhtarlık döneminde edindiği tecrübelerle  2019 yılının 31 Mart'ında yapılacak olan yerel seçimlerde mahellesinde tekrar muhtar adayı olacağını ifade eden Bayan MUhtar İnan, " Halkıma hizmet etmek istiyorum. Geçen 5 yılda güvenlerine layık olmaya çalışktım bunu başardığıma inanıyorum. Önümüçdeki 5 yıl için yeniden desteklerini bekliyorum. Tüm Çamçeşmelilere saygı ve sevgilerimi sunuyorum.!

Meliha İnan’ın gelecek dönem görev yapacak azaları şu isimlerden uluştu;

Muhtar Meliha İnan

Azalar; Kadir İbrahim Atamer, Feyza Şimşek, Yahya Çiftçi, Coşkun Ceylan, Mehmet Ali Demir, Mustafa Taşcı, Belgin Gören ve Hakan Çağman.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113