• BIST 14434.22
  • Altın 6452.7
  • Dolar 46.3141
  • Euro 53.8758
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 31 °C

“BÜTÜN HAYATIMIN AMACI OĞLUM OLDU”

“BÜTÜN HAYATIMIN AMACI OĞLUM OLDU”
MAG Haziran sayısında yer alan özel röportajında başarılı oyuncu Sinan Albayrak, elli yaşında tattığı babalık duygusunun hayatında yarattığı değişimi, oğluyla kurduğu bağı ve ebeveynlik anlayışını tüm samimiyetiyle anlattı.

Son olarak “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinde canlandırdığı Zağanos Paşa karakteriyle izleyici karşısına çıkan Albayrak, babalığın kendisi için hayatın en büyük mutluluğu olduğunu söyledi.

“AYAKLARIM HEP OĞLUMA GİTMEK İÇİN HAREKET EDİYOR”

Baba olmanın hayatında önemli bir dönüm noktası yarattığını belirten Albayrak, bugün hayatını oğluyla geçirdiği zamanın şekillendirdiğini ifade etti.

“Baba olmak hayatımda büyük bir kırılma noktası yarattı. Ayaklarım yere bastı ve o ayaklar hep oğlumun yanına gitmek için hareket etti. Artık evle iş arasında geçen bir hayatım var.”

Baba kavramını ise “yaşayabileceğim en büyük mutluluk, en büyük tatmin ve en büyük gurur” sözleriyle tanımlayan başarılı oyuncu, oğlunun hayatının merkezine yerleştiğini vurguladı.

“BÜTÜN HAYATIMIN AMACI OĞLUM OLDU”

Baba olduktan sonra önceliklerinin tamamen değiştiğini söyleyen Albayrak, geçmişte kişisel hedefler için çalışırken bugün tüm çabasını oğlunun geleceği için harcadığını dile getirdi.

“Eskiden çalışmak; yeni bir araba almak, ev sahibi olmak ya da güzel tatiller yapmak içindi. Şimdi ise bütün birikimlerim ve bütün emeklerim oğlum için. Ona iyi bir gelecek sunmak ve güçlü bir karakter geliştirmesine yardımcı olmak en büyük amacım.”

“ANILAR BİRİKTİRMEK DERDİNDEYİM”

Yoğun çalışma temposuna rağmen oğluyla geçirdiği her anı değerli kılmaya çalıştığını anlatan oyuncu, zamanını mümkün olduğunca onunla paylaşmaya özen gösterdiğini belirtti.

“Dışarıda geçirdiğim her boş zamanı oğlumla değerlendirmek istiyorum. Bir kafede kahve içeceksem onu da yanıma alıyorum. Karşılıklı oturup sohbet ediyoruz. Anılar ve hikâyeler biriktirmek derdindeyim.”

Oğluyla birlikte yapmaktan en çok keyif aldığı aktiviteler arasında ise köy evlerinin bahçesinde badem toplamak ve kırmak, boks yapmak ve karşılıklı kahve sohbetleri yer alıyor.

1781681192-iy-11854-kopya.jpg

“HEM ARKADAŞ HEM BABA OLMAYA ÇALIŞIYORUM”

Oğluyla ilişkisini anlatırken arkadaşlık ve otorite arasındaki dengeye dikkat çeken Albayrak, bir çocuğun hem güvenebileceği hem de saygı duyacağı bir baba figürüne ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

“Dertlerini paylaşabileceği bir baba olmak istiyorum ama aynı zamanda doğruyla yanlışı ayırt edebilmesi için gerektiğinde sert durabilen bir baba olduğunu da bilmesini önemsiyorum.”

Oğluna bırakmak istediği en önemli mirasın ise dürüstlük, doğruluk ve güçlü duruş olduğunu söyleyen oyuncu, “Dürüst olmayı, yalan söylememeyi ve güçlü durmayı babamdan öğrendim desin isterim” dedi.

“ÇOCUKLARINIZIN GÖZÜNE BAKIN”

Bugüne kadar aldığı en anlamlı Babalar Günü hediyesinin, eşi tarafından hazırlanan ve oğluyla ilk yürüdükleri anın fotoğrafının yer aldığı tişört olduğunu paylaşan Albayrak, Babalar Günü mesajında ise ebeveynlere önemli bir çağrıda bulundu.

“Çocuklarınızın gözüne bakın. Onlarla konuşun. Bir yaşında da olsalar, otuz yaşında da olsalar anlatmak istedikleri bir şey vardır. Onları dinlemek, duymak ve gördüğümüzü hissettirmek zorundayız.”

Sinan Albayrak’ın babalık serüvenine dair samimi açıklamalarının tamamı MAG Haziran sayısında yer alıyor.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113