• BIST 10173.42
  • Altın 2445.88
  • Dolar 32.2675
  • Euro 34.9118
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 2 °C

Bu sistem kalmayı hak edecek bir sistem değil

Bu sistem kalmayı hak edecek bir sistem değil
Pendik, Tuzla ve Kartal’da Kars, Ardahan, Iğdırlı kanaat önderleri ile bir araya gelen AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Orhan Atalay, referandum ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Bu sistem kalmaya hak edecek bir sistem değil dedi.

Ardahan’ın Profesörü İstanbul’u karış karış gezdi

AK Parti Genel Merkezinin Hemşehri Ziyaretleriyle ilgili görevlendirdiği Ardahan Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay, önce İstanbul’un Avrupa Yakasında başta Esenyurt olmak üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sonrasında Anadolu Yakasında Tuzla İlçesine geçti. Atalay, Tuzla'da iş veren derneklerini, Dünya Şizofrerini Derneğini, İki okul aile birliği ve müdürlerleri ile bir araya geldi. Prof.Dr. Atalay, Şifa Mahallesinde bayanların ağırlıklı olduğu bir toplantıya katıldı. Deri sanayi bölgesi ve hemşehrilerini ziyaret eden Orhan Atalay, buradan Sancaktepe İlçesine geçerek Tekstil ve inşaat sektörü işçi, işverelerleriyle buluştu.

Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Kartal Soğanlık’ta Göle Derneğini ziyaretinin ardından, Merkezi Pendik’te bulunan Kars, Ardahan, Iğdır Derneğini (KAİDER)'i ziyaret etti. Sülüntepe Spor Kompleksi Konferans Salonunda Kars Ardahan Iğdır Kanaat Önderleri ve vatandaşlara bir konuşma yaptı.  

Atalay, "Cumhurbaşkanını halk kendi seçti ve hiçbir sorun, sıkıntı yaşanmadı. Şuan ki sistem kardeşi kardeşe düşman eden bir sistemdir. Bu yüzden şuan ki çift başlı sistemi ıslah etmeli ve ülkemizin eline vurulan kelepçelerden, ayağına vurulan prangalardan kurtulmalıyız." dedi.

Milletvekili Atalay, İstanbul’un Ardahan’ın ve  Türkiye'nin kazanacağını belirterek, şunları kaydetti: "16 Nisan'dan sonra başta  Ardahan'ımız olmak üzere tüm ülkede yatırımlara ve hizmetlere yenisi eklenecek.  Türkiye ise çift başlılıktan kurtulmuş olacak. O zaman daha çok büyüyecek, daha çok gücüne güç katmış olacak. Böyle bir ülkemizin olmasını istemez miyiz, isteriz tabi ki. Onun için biz diyoruz ki, bu anayasa kimse için değil, geleceğimiz olan çocuklarımız ve torunlarımız için önemli. Bunun için de birileri istemiyor.  Türkiye üzerinde oyunları, planları olanlar, haklı olarak  Türkiye'nin büyümesini istemezler, herkesin bunu iyi anlaması lazım dedi. Atalay, 16 Nisan'da milletin geleceği için 'evet' diyeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Atalay, kouşmasının devamında, "Şimdi sormak istiyorum, bizler 'evet' oyu isterken bir şeyler vaat ediyoruz. Peki muhalefet 'hayır' derken ne vaat ediyor? Buna bir cevapları var mı? Muhalefeti dinleyenler sanırlar ki mevcut sistem dünyanın en kusursuz sistemidir. Peki sormak lazım; şimdiye kadar neden bu ülkeyi dünyanın en iyi ülkesi yapmamışla.
Programın açılış konuşmasını yapan  Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "hocam" diye hitap ettiği Ardahan Milletvekili Orhan Atalay’a Pendik’te Başkanlık Sistemini en iyi kendisinin anlattığın ifade etti ve ekledi çünkü yaklaşık 8 yıldır kendisinin bu ilçeyi başkanlık sistemiyle yönettiğini, böylece başkanlık sisteminin uygulayan bir başkan olarak Pendik’i tabir yerindeyse uçurduklarını söyledi. Türkiye başkanlık sistemine geçtiğinde Türkiye’yi kimsenin tutamayacağını belirtti. Şahin, "Bizler her zaman ilçemizde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlılar la birlik beraberlik içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz. Ülkemizin bekası için de inşallah 16 Nisan günü anayasamız daha iyi düzenlenecek ve çok daha güçlü bir Türkiye’nin temellerini atacağız" ifadelerini kullandı.
Program sonunda Milletvekili Atalay hemşehrilerinin sorularını yanıtladı.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0076-001.jpg

dsc_0080-002.jpg

dsc_0081.jpg

dsc_0086.jpg

dsc_0099-002.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113