• BIST 9975.07
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Bu fotoğrafı çekemedi!

Bu fotoğrafı çekemedi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şangay İşbirliği Örgütü Toplantısı'nda devlet liderleriyle olan fotoğraf karesine binlerce beğeni gelirken, bu durum fondaş medyanın gazetecisi olan Nevşin Mengü'nün zoruna gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel davetli olarak katıldığı Şangay İşbirliği Örgütü toplantısında liderlerle bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmam Ali Rahman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko'nun da bulunduğu fotoğraf karesine kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken bu durumu hazmedemeyen ve içlerindeki Erdoğan düşmanlığını her kulvara taşıyan fondaş medyanın gazetecisi Nevşin Mengü skandal ifadelere başvurdu.

NEVŞİN MENGÜ'NÜN ZORUNA GİDEN KARE

Batı hayranlığından dolayı doğuya olan yön duygularını kaybetmişçesine düşmanca tavırlar sergileyen ve toplantıya katılan devlet liderlerini 'diktatör' olarak tanımlayan Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da hedef aldı. 

"NEYİYLE GURUR DUYACAĞIMIZI ANLAMADIM"

Mengü, liderlerin olduğu fotoğraf karesini paylaşarak "Tam olarak neyiyle gurur duyacağımızı anlamadım. Cb diktatörlerle iyi anlaşıyor diye mi gurur duyalım. Öyle bir fotoğraf ki bir rahmetli İdi Amin eksik. Liderimiz ortamını bulmuş, diktatörlerle şakalar komiklikler" ifadelerini kullandı.

İŞTE NEVŞİN MENGÜ'NÜN GURUR DUYDUĞU KARE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük beğeni toplayan tarihi buluşmasını hazmedemeyen Mengü'nün HDP ve CHP buluşmasının yer aldığı fotoğraf kareleri hakkındaki paylaşımları akıllara getirdi. Mengü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ile CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun buluşmasını sosyal medya hesabından 'Gecenin fotoğrafı' diye paylaşarak memnuniyetini dile getirmişti.

CHP'Lİ AYDINTAŞBAŞ DA RAHATSIZ OLDU

Tarihi toplantıdan bir diğer rahatsız olan kişi ise CHP'li Aslı Aydıntaşbaş'tı. Hazımsızlık içeren ifadelere başvuran Aydıntaşbaş, "Bu fotoğrafın övünülecek bir görüntü olduğunu düşünmek için bayağ dünyadan kopuk olmanız gerekiyor" dedi.

BİDEN FOTOĞRAFLI CEVAP

Aydıntaşbaş'a yanıt veren bir sosyal medya kullanıcısı ise Biden'la olan fotoğrafının altına 'Teyze övünmek derken?' yazarak durumu özetlemiş oldu.

'DOĞULU VE YERLİ OLAN HER ŞEYE DUYULAN NEFRET'

 Gaffar Yakınca da Aydıntaşbaş'a, "Türkiye’de Batıcılık, analitik düşünceye dayalı bir fikir akımı değil, duygusal bir ezberdir. O hastalıklı duygu, “Doğulu ve yerli olan her şeye” duyulan nefrettir. Aslı Hanım da böylesi bir nefret ile kör olduğu için o masadaki gücü ve ahlaki üstünlüğü göremiyor." sözleriyle tepki gösterdi.

Kaynak:Haber7.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113