• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Benim annemin benzeri yok çünkü!

Benim annemin benzeri yok çünkü!
Tuzla Belediyesi, Anneler Günü?ne özel kompozisyon yarışması ve kutlama programı gerçekleştirdi. ?Benim Annemin Benzeri Yok Çünkü?? konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenler, özel programda ödüllendirildi.

Tuzla Belediyesi'nden Anneler Günü'ne Özel Kutlama

 

Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında kompozisyon yarışması ve özel kutlama programı düzenledi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ve özel kutlamaya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Başkanı Yardımcısı Kevser Şamlı, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Varank, Tuzla Belediyesi birim müdürleri, anneler ve anne adayları katıldı.


Anne, Yeri Doldurulamayan Bir Varlıktır

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, etkinlikte yaptığı konuşmada annelerin yeri doldurulamayan bir varlık olduğunu söyledi. Hekimlik tecrübesiyle gözlemlerini aktaran Yazıcı, “Anne için konuşmak çok zor. Annesinden ayrı olanlar var, kaybetmiş olanlar var, uzakta olanlar var, yanında olanlar var ama anne, yeri doldurulmayan bir varlıktır. Bunda mutabıkız. Annelerimiz bizim her şeyimizdir ve bizim için fedakarlıklar yapan şahsiyettir. Ben mesleki olarak bizzat bunun her aşamasına şahit olan biri olarak annelerimiz çocuklar daha dünyaya gelmeden çilesini çekmeye başlayan varlıklardır. Hastalarımı bazen izlerken düşünüyorum. Bir annenin emeğinin karşılığı nasıl ödenir diye düşündüğüm çok olmuştur. Bizi dünyaya getiren, büyüten ve ilk öğretmenimiz olarak bizi yetiştiren annelerimiz için ne yapsak azdır. Annelerimizin değerinin her gün bilinmesi, öf bile denilmemesi gereken bir gelenekten geliyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi’nin kadınların ve annelerin mutluluğu için gayret gösterdiğini belirten Yazıcı, “Annelerimizin yanında olmaya, dinlemeye çalışıyoruz. Sorunlarına ortak olmaya çalışıyoruz. Yetim ve engelli annelerinin yükleri çok ağır. Onlar için gayret göstermeye çalışıyoruz. Annelerimizin mutluluğu ve refahı için daha güzel bir Tuzla için gayret göstermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında 7-18 yaş grubu ve 18 yaş üzeri için 2 ayrı grupta “Benim Annemin Benzeri Yok Çünkü…” konulu kompozisyon yarışması düzenledi. Kompozisyon yarışmasında 7-18 yaş grubunda Mert Deniz Erdoğan birinci, İlayda Erol ikinci, Özlem Yıldız üçüncü oldu. 18 yaş üzeri grupta ise birinciliği Hüsniye Tosun, ikinciliği Büşra İlkar, üçüncülüğü Berivan Yumli elde etti.

Yarışmanın birincilerine ödüllerini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı verdi. Yarışmanın ikincileri Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Kevser Şamlı, yarışmanın üçüncüleri ise Tuzla Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Semanur Yavuz, Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut ve Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Fatma Kuzkaya tarafından ödüllendirildi.

Anneler Günü özel programı Orhan Hakalmaz konseriyle sona erdi.





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113