• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

?Beni Hatırlayınız? Unutulmadı!

?Beni Hatırlayınız? Unutulmadı!
Nuh Kuşçulu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi?nin, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlamasına rağmen, o gün için kaymakam ve milli eğitim müdürünün programının uyuşmaması nedeniyle gerçekleştirilemeyen ?Beni Hatırlayınız? isimli Atatürk fotoğrafları serg


Nuh Kuşçulu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin Atatürk fotografları sergisine, Pendik Kaymakamı Dr. Mehmet Oduncu, Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, bölgenin sevilen iş adamlarından Yılmaz Yıldız, Pendik Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çınardere Mahalle Muhtarı Sabri Özcan, Velibaba Mahalle Muhtarı Şükrü Aydemir, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Yılmaz Yaman, 700 Yıl İlköğretim Okul Mürürü İhsan Koç, Gülizar Zeki Obdan İlköğretim Müdürü Mitat Çakır ve çok sayıda veli ile okul öğrencileri katıladı.
SERGİ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF ETTİK AMA DEĞDİ
Okul müdürü Mevlüt Gelen ve resim sergisini organize eden okulun matematik öğretmenlerinden Gamze Demirkol, bu önemli sergiyiuzun uğraşlar sonucu düzenleyebildiklerini ifade etti.
Demirkol, “Atatürk’ün Pendik ziyaretleri resimlerini bin bir güçlükle temin ederek, fotoğraflarımıza dahil ettik. Bu resimler, herkesin epey ilgisini çekmekte. Türkiye’nin çeşitli yörelerinden temin ettiğimiz fotoğraf sergimizde 207 resim sergilemektedir.” dedi.
Sergiye emeği geçen okul öğretmenlerine ve yetkililerine teşekkür eden Pendik Kaymakamı Dr. Mehmet Oduncu, bir de eleştiride bulunarak, “Bu serginin daha bilgi dağarcığı daha doyurucu olmalıydı. Resimlerin altına, Pendik, Yalova, Bandırma ya da Ankara gibi ibareler düşmüşsünüz ancak, bunları kuvvetli delillerle destekleyecek argumanları, burada göremiyorum, detaylandırmak ve gerekçelerini altına yazmak lazım.” diyerek, sitemde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113