• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Başkan Şahinyılmaz; "Pendikspor tarih yazıyor"

Başkan Şahinyılmaz; "Pendikspor tarih yazıyor"
Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz, şampiyonluğa çok yaklaştıklarını muhtemelen en geç iki hafta içinde resmen şampiyonluğu ilan ederek tarihte ilk defa TFF 1.Ligine yükseleceklerini kaydetti.

Pendikspor kulübü başkanı Mustafa Şahinyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri medya mensuplarıyla Kurna Köyü'ndeki Ihlamur Dalı Restaurant'ta bir araya geldi.

Şirketleşme süreciyle birlikte güçlü bir oyuncu kadrosu kurduklarını kaydeden Başkan Şahinyılmaz, başlarda şirketleşmeye muhalefet eden ve güçlü itirazda bulunanların  başarı yakalanınca kendilerine hak verdiğini ifade etti.

icin-1-224.jpg

Artık şampiyonluğa gün saydıklarını kaydeden Mustafa Şahinyılmaz, " Takımımız sahada aldığı sonuçlarla göğsümüzü kabartıyor, bizleri ve camiamızı gururlandırıyor. Sezonun bitimine 7 hafta kaldı ve en yakın rakibimizin 16 puan önünde lider durumdayız. Üstelik ikinci sıradaki Isparta 32 Spor'dan bir maç eksiğimiz var. Muhtemelen bu hafta yada en geç bir sonraki hafta şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacağız. Tüm Pendik albayrağımızın rengi olan kırmızı beyaza bürünsün istiyoruz. Bu konuda  iş insanlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve taraftarlarımızı kırmızı beyazlı bayraklarımızı asmaya davet ediyorum. İlçemizi gelin gibi süsleyelim ve şampiyonluk coşkusunu yaşayalım. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Pendik medyasının kulübümüze ve futbolcularımıza verdiği güçlü destekten dolayı teşekkürlerimi arzediyorum. Taraftarlarımıza da özel teşekkür etmek istiyorum. Her hafta büyük bir coşkuyla, yağmur, kar ve soğuk demeden maçlara gelerek 90 dakika destek oldular. Şampiyonluğumuz da taraftarımızın da büyük payı var." dedi.

icin-563.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113