• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Arkadaşı yere fırlattı aylarca komada kaldı uyanır uyanmaz ilk sözü ne oldu

Arkadaşı yere fırlattı aylarca komada kaldı uyanır uyanmaz ilk sözü ne oldu
ABD'nin Illinois’in Kenyon Woods Ortaokulu’nda çocuklar arasında yaşanan bu olay şiddetin artık çocukların dünyasına da indiğini ve ne denli korkunç bir şey olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

12 yaşındaki Henry Sembdner koridorda yürürken bir arkadaşıyla çarpıştı. Her şey elbette bir kazaydı. Ancak çok sinirlenen arkadaşı Henry’i yere fırlattı. Yere düşmesi sonucu Henry’nin yüzü ve beyni ağır darbe aldı. Daha sonra yaşananlar olaylar filmlere kokun olacak cinsten. Henry komaya girmişti. Ailesi ve sevenleri umutsuzca ve acı içinde Henry’nin yataktan kalkmasını beklediler. Henry’nin en iyi arkadaşı “Onu hastanede görmek çok kötü. Fotoğraflarına baktıkça duygulanıyorum. Çok üzgünüm” dedi. Henry’ye sevenlerinden ve arkadaşlarından destek yağdı. Sadece geçmiş olsun kartlarıyla değil aynı zamanda sosyal medyada #HenryStrong etiketiyle de küçük çocuğa destek oldular.

Arkadaşı yere fırlattı aylarca komada kaldı uyanır uyanmaz ilk sözü ne oldu

Henry’nin tuttuğu beyzbol takımı olan Chicago Cubs’un formalarını giyerek uyandığında arkadaşlarına moral verecek fotoğraflar çektirdiler. Haber Cubs’un yıldız oyuncusu Anthony Rizzo’ya da ulaştı. Ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti ve uyandığında sahada onunla antrenman yapmak istediğini söyledi.

Henry’nin ailesi desteklerden dolayı çok etkilendi. Henry’nin annesi Karen “Bu kadar kişinin sevdikleri birisi için bir araya gelmesi gerçekten inanılmaz. Hepsine gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Henry’nin durumu biraz daha iyiye gidiyordu. Derken mucizevi bir şekilde Henry komadan uyandı.

Karen son olarak şunları ekledi: “Birkaç gün içinde 10 farklı doktora kontrol için görüneceğiz. Daha sonra da dinlenmesi gerekecek. Kalıcı bir hasar oluşmamasını ümit ediyoruz.”

Henry, kendine geldikten hemen sonra konuşmaya başladı. İlk sözü, ‘Acıktım!’ oldu.

İNTERNETHABER

 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113