• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Arda Güler'in sakatlığı tekrar nüksedince ünlü kulüp yolları ayırma kararı aldı!

Arda Güler'in sakatlığı tekrar nüksedince ünlü kulüp yolları ayırma kararı aldı!
Sarı Lacivertliler'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in sakatlığı La Liga devinde krize neden oldu. Bilindiği üzere genç yıldız kadroya alınmış ancak sakatlığının nüksetmesiyle forma giyememişti. .

Bilindiği üzere genç yıldız kadroya alınmış ancak sakatlığının nüksetmesiyle forma giyememişti. Gelen son dakika haberine göre ise takımda sezon başından beri yaşanan sakatlıklar ayrılığı beraberinde getirdi.

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'in İspanya kariyeri adeta kabusa döndü. Fenerbahçe'nin genç yıldızı, Real Madrid'e gidişiyle bir türlü dikiş tutturamadı. Ağır geçen antrenmanlarla beraber peş peşe sakatlıklar yaşayan Güler, son olarak ise tam kadroya alınmışken sakatlığının nüksetmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.

Gelen habere göre; sakatlık krizi sonucu Real Madrid bir isimle yolları ayırma kararı aldı.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e rekor bedelle transfer olan Arda Güler'in Real Madrid kariyeri kabus gibi başladı. Antrenmanda dizinden sakatlanan ve ameliyat edilen Arda Güler 2.5 ay sonra antrenmanlara başlamış ve ardından tekrar sakatlanmıştı.

İkinci sakatlığını da atlatan Arda Güler'in takımla birlikte çalışmalara başladığı açıklanmış ve Rayo Vallecano maçının da kadrosuna dahil edilmişti.

Fakat Arda Güler hem Rayo Vallecano hem de salı günü oynanan Braga maçında kadroya alınmasına rağmen sahaya çıkamadı. Arda Güler'in forma giyememesinin sebebi ortaya çıktı ve oyuncunun yeniden sakatlandığı açıklandı.

ARDA GÜLER ANTRENMANLARA ÇIKMADI

Son 3 gündür takımdan ayrı bir şekilde çalışan Arda, Valencia maçının hazırlıkları için Real Madrid'in tesislerde yapılan antrenmana da katılmadı.

Marca'nın haberine göre Real Madrid, kulübün baş sağlık görevlisi Niko Mihic'i görevden aldı.Marca gazetesi, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'e ve Hırvat futbolcu Luka Modric'e çok yakın bir isim olarak bilinen doktor Mihic'in, özellikle Arda Güler'in sakatlıkları sonrasında uyguladığı tedavi yöntemlerinin "şüphe yaratması" üzerine görevden alındığını ileri sürdü.

Mihic'in görevine son verilmesinde bardağı taşıran olayın Arda Güler'in art arda yaşadığı sakatlıklar olduğu haber detayında yer aldı.Kulüpteki doktor ekibinin başındaki isim olan Mihic'in, gerek Arda Güler gerekse Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi sakatlık problemi yaşayan futbolcuların tedavi süreçlerinde aldığı kararların tartışıldığını yazdı.

Yine haberde Mihic'in, Arda Güler'in Real Madrid'deki ilk sakatlığında genç oyuncunun ameliyat olup olmayacağı konusunda Doktor Leyes ile fikir ayrılığı yaşadığı aktarıldı.

Zira Mihic'in, Arda Güler'in ameliyat olmamasından yana olduğu hatırlatıldı.

Arda Güler gibi geçen sezon da birçok futbolcunun sakatlığında nüksetmeler yaşandığı kaydedilirken, bu isimlerin Benzema, Alaba ve Ceballos olduğu belirtildi.

Niko Mihic 2017 yılından beri Real Madrid'de görev alıyordu.

Kaynak:aspor

 

 

.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113