• BIST 10190.68
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Alzheimer’in Önüne Geçen Mor Ürünlere Yoğun İlgi

Alzheimer’in Önüne Geçen Mor Ürünlere Yoğun İlgi
F İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı, yoğun katılımla devam ediyor.

Fuarda, kırmızı ve mor renkli sebze ve meyvelerin renk pigmentlerinden elde edilen mor undan ürünler yoğun ilgi görüyor. Mor ekmek, mor baklava, mor dondurma, mor peynir ürünleri renkli görüntülerin yanı sıra düzenli ve yeterli kullanımda Alzheimer’in önüne geçiyor. Kan şekeri ve tansiyonu düzenlemesinin yanı sıra parkinson, kalp damar rahatsızlıkları ve beyin damar rahatsızlıkları gibi hastalıkları da kontrol altına alıyor.

E-Ticaret sitelerinin, zincir marketlerin, gıda ihracatçıları, üreticileri ve distribütörlerinin, toptancıların ve firmaların yer aldığı F İstanbul Fuarı, sektördeki son teknolojiye sahip ürünlere ev sahipliği yapıyor. Fuar, çikolatadan pastaya lokumdan kuruyemişe pek çok ürünle birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor.  7 Temmuz’a kadar devam edecek fuar, 300’ün üzerinde katılımcı firmayı ve 111’den fazla ülkeden katılımcıyı ağırlayacak.

1657193033-mor-r-nler.jpg

VİTAMİNLİ SOĞUK ÇAY ANEMİNİN ÖNÜNE GEÇİYOR

İçerisindeki Vitamin B3 sayesinde kalp rahatsızlıklarının önlenmesine yardımcı olan ve sinir sisteminin düzenli çalışmasını sağlayan soğuk çay da fuarda yer alıyor. Ayrıca, B6 vitaminiyle ruh halini iyileştirerek aneminin de önüne geçiyor.

SİNDİRİMİ KOLAYLAŞTIRAN HURMA ÇEKİRDEĞİNDEN KAHVE 

Fuarda, sergilenen ürünlerden hurma çekirdeğinden öğütülmüş kahve; zihin açıcı, dinlendirici özelliğinin yanı sıra sinir bozukluğu ve strese de iyi geliyor. Diğer kahvelere göre fazla kafein içermemesinden dolayı çarpıntı, sinirlilik ve bağımlılığa da yol açmıyor. Ayrıca, sindirim sorunu yaşayan kişiler için sindirimi düzenleme özelliği de bulunuyor. 

 1657192345-1.jpg

EJDER MEYVESİNDEN SİRKE BU FUARDA

Mineraller bakımından zengin olan sirkenin pek çok çeşidi de fuarda yer aldı. Ejder meyvesinden üretilen sirke de katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Üretilen sirke, içeriğinde bulunan yüksek kalsiyum değeri sayesinde kemikleri güçlendirerek kemik gelişimine yardımcı oluyor. Antioksidan özelliği ile bağışıklık sistemini güçlendiriyor, kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini de düşürüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113