• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Altay Bayındır kalede devletşi! Caner Erkin penaltıda..

Altay Bayındır kalede devletşi! Caner Erkin penaltıda..
Süper Lig'de Fenerbahçe,Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. Maça ise kurtarışlarıyla Altay Bayındır damga vurdu. Öte yandan penaltı atışında Caner Erkin detayı ortaya çıktı.

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon dış sahada kaybetmiyor.  Denizli Atatürk Stadı'nda henüz 9. dakikada Papiss Cisse ile 1-0 öne geçen Fenerbahçe, 40. dakikada Gökhan Gönül'ün attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi. 

Seriye bağladı 

İkinci yarıda üstünlüğünü sürdüren sarı-lacivertli ekip, Denizlispor deplasmanında 2-0'lık skorla 3 puan almayı başardı. Bu sezon 6. deplasman maçına çıkan Fenerbahçe, dış sahada üst üste 4. galibiyetini elde etti.

icn-b87aa.jpg

Deplasman kralı 

Deplasmandaki 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan toplayan Fenerbahçe, tek beraberliğini Galatasaray karşısında aldı. Sarı-lacivertli ekip geçen sezonu dış sahada 4 galibiyetle tamamlamıştı.

Serdar VAR incelemesine itiraz 

VAR Arda Kardeşler, Denizlispor'un penaltı beklediği pozisyonu hakem Ali Palabıyık'a izlemesini tavsiye etti. VAR incelemesinin yapılmasına şaşıran Serdar Aziz, itirazdan sarı kart gördü.

Penaltı kararı

Penaltı kararı 

54. dakikada Ali Palabıyık, VAR incelemesi sonrası Mesanovic'in kafa vuruşunda topun Serdar Aziz'in koluna çarptığını belirledi ve Denizlispor lehine penaltı kararı verdi.

Saniyeler için 2. sarı kartını gördü 

Biraz önce itirazdan sarı kart gören Serdar Aziz, penaltı kararı sonrasında 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.

Altay kurtardı 

56. dakikada Murawski'nin penaltı vuruşunu Altay Bayındır çok şık bir şekilde kurtardı. Devam eden pozisyonda Altay Bayındır tekrar sahneye çıkarak kalesinde devleşti. Bayındır, 1 dakika içerisinde 3 net gol pozisyonunu önledi.

Köşeyi Caner gösterdi 

Öte yandan penalrı atışıyla ilgili sürpriz bir detay ortaya çıktı. Caner Erkin, Altay'a atlayacağı köşeyi gösterdi.

İptal edildi 

88. dakikada Gökhan Gönül'le Hugo Rodallega arasındaki pozisyon sonrası Ali Palabıyık, Denizlispor lehine bir penaltı kararı daha verdi. Ali Palabıyık, VAR monitöründe pozisyonu izledikten sonra Denizlispor lehine verdiği 2. penaltıyı iptal etti.

Altay'dan kariyer performansı 

Maçın kalan bölümlerinde harika kurtarışlarına devam eden Altay Bayındır, 7 kez ile Süper Lig'de en fazla şut kurtardığı maçı oynadı.

Fenerbahçe 3. kırmızı kartını gördü 

Sarı-lacivertli ekipte bu sezon Mauricio Lemos ve Sinan Gümüş'ten sonra kırmızı kart gören üçüncü futbolcu Serdar Aziz oldu. Sarı-lacivertli ekip, futbolcularının kırmızı kartla cezalandırıldığı 3 maçı da kazandı. Fenerbahçe, Lemos'un kırmızı kart gördüğü Fatih Karagümrük maçını ve Sinan Gümüş'ün kırmızı kartla cezalandırıldığı Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını 2-1 galip tamamlamıştı. (Kaynak:Milliyet)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113