• BIST 10267.09
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Ali Şirin, "Hep mütevazi olacağız, halkımızla içiçe olacağız, onlara hizmetkar olacağız"

Ali Şirin, "Hep mütevazi olacağız, halkımızla içiçe olacağız, onlara hizmetkar olacağız"
AK Part Pendik İlçe Başkan Ali Şirin, yerel medya mesuplarıyla biraraya gelerek, projelerini anlattı.

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığındaki basın toplantısında Ali Şirin'in yanısıra ilçe başkan yardımcıları Murat Kaya, Arif Çakır ve Burak Zeybek'te hazır bulundu.

icicinini.jpg

Medya mensuplarıyla tanşan Ali Şirin, " Öncelikli hedefimiz 2023 ve 2024 seçimleridir. Çocuklarımıza ve torunlarımıza bırakacağımız 2053-2071 hedeflerimiz var. Bizler halkımızın hizmetkarıyız, kesinlikle mütevazi olacağız, halktan kopmayacağız ve içiçe olacağız." dedi.

İlk olarak VEFA programı adı altında AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar görev alan teşkilat mensuplarını ziyaret ettiklerini kaydededen İlçe Başkan Şirin, " Şahsım, icra kurulumuz, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar görev alan teşkilat mensuplarımızı ziyaret ediyoruz. Partimizin her kademesinde görev yapmış gönüldaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Mahalle yönetim kurulu üyesinden, ilçe başkanına kadar hepsini ziyaret edeceğiz. 15 günlük bir program dahilinde bu ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz."dedi.

icin-090.jpg

Ali Şirin, "Önümüzde esnaf ziyaretlerimiz var. Altı ayda bir ilçemizdeki tüm esnaflarımızı ziyaret edip hatır soracağız, sorunlarını dinleyeceğiz. Bu ziyaretlerimiz pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek. İşletmelere en fazla 2 kişi olarak gireceğiz. Bu ziyaretlerimiz sürekli olacak ve göz teması kuracağız ve dokunacağız. Vatandaşımızın gönlüne hitap edeceğiz. Ne kadar hizmet yaparsak yapalım, insanlarımzın gönlüde yer tutamazsak bir anlam ifade etmiyor. Gönüllere gireceğiz."diye konuştu.

icicin-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113