• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Alanyaspor'un otobüsü devrildi! Acı haber geldi

Alanyaspor'un otobüsü devrildi! Acı haber geldi
Alanya'dan gelen son dakika haberi tüm futbol camiasını hüzne boğdu. Alanyaspor'un oyuncularından Josef Sural, gece yarısı gerçekleşen trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Kayserispor deplasmanından 1-1 beraberlikle dönen Alanyaspor'da futbolcular Josef Sural, Djalma, Papiss Cisse, Baiano, Sackey, Caulker ve Welinton özel olarak kiralıkları VİP minibüsle Kayseri'den Alanya'ya döndüler. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun son dakika açıklamasına göre şöförlerin uyumasıyla birlikte elim kaza gerçekleşti. Kazanın Alanya'ya 5 km kala gerçekleşmesi de ayrı üzüntü konusu oldu. Josef Sural ve Alanyaspor hakkında son dakika ayrıntıları haberimizde...
Alanya'dan acı haber geldi; Çek futbolcu Josef Sural yaşam mücadelesini kaybetti ve hayatını kaybetti! Kayseri'den dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan VİP minibüs Antalya - Alanya yolunda, şehir merkezine yalnızca 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıktı, aracın devrilmesi üzerine arabadaki 7 futbolcu yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan futbolcuları ziyarete ilk olarak kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, takım arkadaşları geldi! Acil olarak ameliyata alınan ve ameliyattan çıkan Josef Sural'ın kısa süre önce doğum yapan eşi de hastaneye koştu. Minibüs şöförünün ilk ifadesi de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
Aytemiz Alanyaspor resmi twitter adresinden yapılan açıklamada Çek milli takımında da forma giyen Josef Sural'ın hayatını kaybettiği resmi olarak açıklandı! Bu son dakika haberi, herkesi derinden üzdü, Josef Sural'ın eşi ise yeni doğum yapmıştı o da hastanede acı haberi aldı!

Alanyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde; "Kayseri deplasmanı dönüşü 7 futbolcumuzu taşıyan özel minibüsün yaptığı kazada ağır yaralanan Çek futbolcumuz Josef Sural Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başımız sağolsun."

Hastaneden, Josef Sural'ın durumuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Josef Sural'ın kafa, göğüs, bacak ve ayak bileklerinde çoklu kırıklar vardı. Ameliyata alarak hızla müdahalede edildi. İç kanaması da olan hastamızı ne yazık ki kaybettik. Çok üzgünüz..."
Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olan, kafasından darbe aldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlenen Josef Sural ise ameliyata alınmıştı. Ameliyattan çıkan Josef Sural'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakımda bulunduğu açıklanmıştı, Sural yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
"ŞOFÖR UYUYA KALMIŞ"

Kaza hakkında gazetecilere açıklama yapan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, emniyetten aldıkları bilgiye göre şoförün uyuya kaldığından dolayı kazanın gerçekleştiğini söyledi. Çavuşoğlu, "Kayseri maçından sonra önümüzdeki hafta maçının Pazartesi günü olması nedeniyle maçtan önce futbolcularımıza ve teknik heyete iki gün izin verilmişti. 7 futbolcumuz özel araç kiralamışlar. Alanya'dan giden özel araçtı. Onunla dönerken şehrin hemen girişinde maalesef araçta iki şoför olmasına rağmen ikisinin uyuması sonucu kaza meydana geldi. Şu anda Sural ağrı yaralı. Durumu da kritik. Hastanede bekliyoruz. Ameliyattan yeni çıktı. Diğer 6 futbolcunun da kırıkları olanlar var. Onlar da gözlem altında. Hayati tehlikeleri yok. Maalesef Sural'in hayati tehlikesi var. Şimdi doktorundan bilgi aldık ve bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Bir gazetecinin şoförün uyuduğu iddiasını sorması üzerine Başkan Çavuşoğlu, "Emniyet müdürümüzden aldığım bilgiye göre iki şoförün olduğu ve ikisinin de uyuduğudur. Maalesef üzgünüz bekliyoruz. Allah şifa versin" yanıtını verdi.

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113