• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C

Ahmet Taşyürek, başaramayacağıma inanmasaydım imza atmazdım!

Ahmet Taşyürek, başaramayacağıma inanmasaydım imza atmazdım!
Pendikspor yeni teknik direktörü Ahmet Taşyürek, Kahramanmaraşspor maçı öncesi kendisini 1,5 yıllığına Pendiksporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Pendiksporda imzalar atıldı. 

Ahmet Taşyürek, yaptığı açıklamada Pendikspor'un başarısı için ter dökeceklerini belirterek, kulübü hak ettiği yerlere getireceklerini söyledi. Kırmızı beyazlı kulübün gerek tesis, gerek yönetim, gerekse kadro anlamında alt yapısının güçlü bir ekip olduğunu belirterek, "Bu kulübün bu seviyeye gelmesinde emeği geçen her kimse teşekkürlerimi sunuyorum, tebrik ediyorum. Çok iyi bir iş başarmışlar." diye konuştu.

normal-0018-001.jpg

Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan, yaptığı açıklamada görevden ayrılan Şaban Yıldırım'a teşekkürlerini sunarken, yeni teknik sorumlusu Ahmet Taşyürekle birlikte Pendikspor'u başarıya taşıyacaklarını belirtti.

 

Teknik Heyet

Yardımcı Antrenör : Ender Traş

Kondisyoner : Hasan Vural

Kaleci Antrenörü : Metin Kantarcı

Ahmet Taşyürek Kimdir? 

1972 Antakya doğumlu teknik adam, uzun yıllar profesyonel futbol oynamış daha sonra 2005 yılında Antakyaspor'da 3. ligde teknik adamlık kariyerine başlamıştır. Sırasıyla Kırıkhanspor , 2. ligde Hatayspor ve Ümraniyespor'da görev almıştır. Kırıkhanspor'dan ayrıldıktan sonra TFF tarafından İngiltere eğitim programına dahil edilen iki Türk teknik adamdan biri olan Taşyürek, eğitim programı sonrası Hatayspor'da görev almaya başlamış ve art arda iki yıl Hataysporu finale çıkarmış, Play Offlarda 1. Lig'e çıkma şansını kaçırmıştır. Son olarak 2. Lig'de Ümraniyesporu çalıştıran tecrübeli teknik adam Beyaz Grupta şampiyon olup, Ümraniyesporu 1. Lig'e çıkarma başarısını göstermiştir. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi bölümü mezunu teknik adam iyi derecede İngilizce bilmektedir.

normal-9728.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113