• BIST 10173.42
  • Altın 2435.967
  • Dolar 32.2582
  • Euro 34.9185
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ahmet Cin'den Pendik Devlet Hastanesi'yle ilgili önemli açıklama

Ahmet Cin'den Pendik Devlet Hastanesi'yle ilgili önemli açıklama
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, yerel medya mensuplarıyla Hayaltepe Sosyal Tesisleri'nde Sahur'da biraraya geldi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in Ramazan ayı performansı sahura kadar sürüyor.

Her akşam iki ya da üç iftara katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Cin sahur zamanına da program koyuyor.

Bu programlardan biri de geçtiğimiz Salı gecesi Hayaltepe Tesisleri’nde gerçekleşti.

icin-2-121.jpg

 Yerel Basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Cin, faaliyetlerle ilgili özet bir bilgi verdikten sonra, karşılıklı soru cevap ve sohbet faslı ile programını tamamladı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümünün Pendik'te gerçekleşeceğine işaret eden başkan Cin, Taşlıbayır ve Aydos'ta 2 milyon m2'den fazla alanda Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü için düğmeye bastıklarını, Dolayoba'da yıkımların başladığı bilgisini verdi.

icin-630.jpg

Yeni belediye binasının temelinin atıldığını ve inşaat sürecinin hızla tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını belirten Başkan Cin; şehir merkezindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına da değinerek; Sabri Taşkın Caddesi ve Mostar Viyadüğü arasında kalan bölgede kentsel dönüşüm için çalışmaların tamamlandığını, ada bazlı dönüşüm yapılması durumunda 1 kat fazla yapılabileceğini söyledi.

icin-7-007.jpg

Pendik Devlet Hastanesi ile ilgili gelişmeler hakkında da bilgi aktaran Başkan Cin; mevcut hastane binasının yıkılarak bulunduğu yerde çok daha modern bir hizmet binasının inşa edileceğini, ilçeye 200 yataklı modern bir devlet hastanesi kazandırmak için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yakın temasta olduklarını ifade etti.

icin-1-255.jpg

Yalnızca ulaşım anlamında geride kalan 3 yılda 100 milyon liralık yatırım yaptıklarının altını çizen Pendik Belediye Başkanı, " Yeni yollar açıyoruz, mevcut yolları genişletiyoruz. Pendik'i duble yollarla örüyoruz. Bugünü düşünerek değil, gelecek 50 yılın planlamasını yaparak yatırımlarımızı projelendiriyoruz. Bütçemizden şimdiye kadar yaklaşık 100 milyon liralık kaynağı yollarımız için ayırmış bulunmaktayız."

Ramazan ayında yaklaşık 60 bin aileye gıda yardımı, iftarlık ve sahurluk yardımı gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Cin, 65 yaş üzeri kişilere her gün pide aldıklarını ve evlerine kadar servis ettiklerini, bu çalışmaları da 500'ün üzerinde gönüllüyle gerçekleştirdiklerini kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113