• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

AHİSİAD'tan geleneksel nevruz kutlaması!

AHİSİAD'tan geleneksel nevruz kutlaması!
Ahi Sanayici Ve İş Adamları Derneği (AHİSİAD) her yıl geleneksel olarak çeşitli etkinliklerle kutladığı Türklerin Ergenekon’dan çıkışını ve baharın müjdecisi Nevruz Bayramı’nı bu yıl da yine ruhuna uygun anlamlı bir programla kutladı.

 İlçe protokolü, eğitimciler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte örste demir dövüldü, ok atıldı, yumurtalar tokuşturuldu ve Nevruz ateşinin üzerinden atlandı.

Genel Başkanlığını İbrahim Çam’ın yürüttüğü Ahi Sanayici Ve İş Adamları Derneği (AHİSİAD), her yıl geleneksel olarak çeşitli etkinliklerle kutladığı Türklerin Ergenekon’dan çıkışı ve baharın müjdecisi Nevruz Bayramı’nı, bu yıl Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde, yine ruhuna uygun anlamlı bir programla kutladı.

kaymakam-cam.jpg

Pendik Kaymakamlığı, belediye ve AHİSİAD işbirliğiyle düzenlenen kutlama törenine kaymakam Mehmet Yıldız, Garnizon Komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin, belediye başkan yardımcısı Tarık Kuru, ilçe milli eğitim müdürü Aytekin Yılmaz ve şube müdürü Avni Er, AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam ve yönetim kurulu üyelerinden Nuri Beşinci ve Murat Öztürk, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam, Türklerin Ergenekon’dan çıkış günü olan, kurtuluş gününü simgeleyen ve baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı’nın geçmişten günümüze tarihi süreci ve kutlama şekillerini anlatarak, tüm Türk Dünyasının Nevruz Bayramı’nı kutladı.

Kaymakam Mehmet Yıldız da gençlerin ve katılımcı protokolün Nevruz Bayramı’nı kutladığı konuşmasında bu anlamlı günde, böyle güzel ve kusursuz bir etkinliğin gerçekleştirilmesine vesile olan AHİSİAD’a, belediyeye ve milli eğitim müdürlüğüne teşekkür etti.

cekic-dortlu.jpg

Konuşmaların ardından örste demir dövülüp, sanatçı Arslanbek Sultanbekov’un dombrası eşliğinde mini bir konser verdiği program, AHİSİAD Başkanı İbrahim Çam’ın katılım ve katkıların dolayı kaymakam Mehmet Yıldız, Garnizon Komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin, belediye başkan yardımcısı Tarık Kuru’ya hediye takdimiyle devam etti.

kaymakam-uctu-001.jpg

NEVRUZ ATEŞİ'NDEN ATLADILAR

 Protokol üyeleri tarafından ok atılıp, yumurtaların tokuşturulmasıyla renkli görüntülere sahne olan AHİSİAD’ın Nevruz Bayramı Kutlama etkinliğinin finali de ise kaymakam Mehmet Yıldız, AHİSİAD Başkanı İbrahim Çam, öğretmenler ve öğrencilerin Nevruz ateşinin üzerinden atlandı.

yumurta.jpg

ibrahim-atladi.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113