• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Ağız Bakımında Devrim

Ağız Bakımında Devrim
FOREO, günlük hayatı kolaylaştırmak için her zaman kullanıcı odaklı çözümler geliştirmeyi kendine misyon ediniyor.

Bu doğrultuda yapılan araştırmalar neticesinde ağız sağlığı konusundaki istatistikler FOREO’yu bu konu üzerine yatırımlarını artırmasına neden oldu. Araştırmalardan çıkan bulgular ağız bakımı ve sağlığının yaşam kalitesini de doğrudan etkileyebildiğini gözler önüne serdi. Bu sebeple, İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, ağız bakımı sorunlarını kökten çözecek yeni ürünü ISSA 3 ile kullanıcılarının yardımına yetişiyor. Dünyanın ilk silikon sonik fırçası ISSA 3, diş, dil, yanak ve diş etleri için 4’ü 1 arada etkili bakım sunan etkili formülüyle şimdi Türkiye’de Beymen mağazalarında satışa çıkıyor!

Ağız ve diş sağlığını kontrol altında tutmak için diş hekimine düzenli ziyaretlerde bulunuyoruz ancak ağız hijyeni konusunda hâlâ tam olarak bilgi sahibi olduğumuz söylenemez. Oysaki dişleri günde iki kez iki dakika fırçalamak ağızdaki bakteri oluşumunu engellediği gibi kalp damar hastalıkları, zatürre gibi hastalıklara yakalanma riskini de azaltıyor. Yapılan araştırmalar, ağız ve diş sağlığı bunların da ötesinde yaşam kalitesini de doğrudan etkileyebildiğini gözler önüne serdi. Bulgular, ağızdaki diş sayısının yaşam süresiyle bağlantılı olduğunu ortaya çıkartıyor. Dolayısıyla ağız sağlığının vücudumuzun sağlığı ile ilgili bazı ipuçları vermesi hiç de şaşırtıcı değil. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO da bu soruna çözüm getirerek ISSA serisinin en yeni üyesi ISSA 3’ü piyasaya sürdü. Şimdi Türkiye’de de satışa çıkan ISSA 3, diş, dil, yanak ve diş etleri için 4'ü 1 arada eksiksiz ağız bakımı sağlayan bir ürün olarak kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor. Plastik diş fırçalarının dünyaya verdiği zarara da cevap olarak geliştirilen yeniden kullanılabilir, hijyenik, uzun ömürlü bir çözüm sunan en son teknolojili sonik diş fırçası ISSA 3, sürdürülebilir bir dünya için de kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Beymen mağazaları ve Beymen Online’da satışa sunulan ISSA 3, kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor. 

“Yeni ürünümüz hem çevreci hem de çok etkili”

Ağız sağlığı konusunun en çok ihmal edilen hijyen konularından biri olduğuna değinen FOREO’nun CEO’su Boris Trupcevic, ağız sağlığı sorunlarının iyi bir ağız hijyeniyle kolayca üstesinden gelinebildiğini söylüyor. Ayrıca ağız ve diş hijyenine önem gösterildiği takdirde yaşam süresini uzatmak ve yaşam kalitesini artırmanın mümkün olduğunun ispatlandığına da değinen Trupcevic, FOREO olarak geliştirdikleri yeni ürün ISSA 3’ün bu tür sorunlara çözüm geliştirdiğini söyleyerek şu açıklamalarda bulundu: “ Hem ağız sağlığı için hem de sürdürülebilir bir dünya için faydalı olmayan diş fırçalarının aksine ISSA 3, çevreci olmasının yanı sıra elektrikli diş fırçalarının dakikada yaklaşık 2,500 ila 7,500 vuruş hızından çok daha hızlı olarak 11,000 vuruş hızında dönen fırça başlıklarına sahip. Bu özelliği ISSA 3’ü klasik ve elektrikli diş fırçalarına göre daha verimli hale getirirken, yeniden kullanılabilir, hijyenik, uzun ömürlü bir çözüm sunmasıyla da çevreci bir ürün olduğunu gözler önüne seriyor.”

ekran-goruntusu-2021-09-06-101308.jpg

Geliştirilmiş formül, üstün temizlik

ISSA 3, ağız bakımda son 70 yılın en ileri teknolojisini sunarak geliştirilen yeni tasarımı ve özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dünyanın ilk silikon sonik fırçası ISSA 3, diş, dil, yanak ve diş etleri için 4’ü 1 arada etkili bakım sunuyor. Naylon kıllı fırçalardan 10.000 kat daha hijyenik olan akıllı İsveç tasarımı, iki kat daha güçlü yenilikçi hibrit Wave fırça ile dakikada 11.000 T-Sonic™ titreşime sahip. Elektrikli muadillerine çok daha etkili bir temizlik yapan ISSA 3, fırçalama deneyimini daha ergonomik hale getiriyor. Klinik testlere göre genel ağız hijyenini yüzde 140 oranında iyileştiren ISSA 3, manuel bir diş fırçasına göre yüzde 30 daha fazla plak çıkartabiliyor ve diş eti iltihabını engellemeye yardımcı oluyor. Hibrit fırça başlığı ise yumuşak bir diş eti masajı için ultra hijyenik, medikal sınıf yumuşak silikon ve plağı parçalamak için daha sağlam PBT polimer kılların birleşiminden oluşuyor. 16 farklı yeni fonksiyona sahip dil ve yanak temizleyici özelliği sayesinde de komple temizlik sunan ISSA 3, tek şarjla 365 gün çalışabiliyor. 

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

ekran-goruntusu-2021-09-06-101248.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113