• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Açıklama geleli saatler oldu! Ama görüntü değişmedi

Açıklama geleli saatler oldu! Ama görüntü değişmedi
İstiklal Caddesi’nde korona virüse karşı maske takma zorunluğu ve en az 3 metre sosyal mesafe kuralı getirilmesinin ardından polis ekipleri alanda denetim yaptı. Vatandaşlar anonslarla uyarılırken bazı kişilerin kurallara uymaması dikkat çekti.

Beyoğlu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, yeni tip korona virüse karşı Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde bulunan kişiler için maske takma zorunluğu ve kişilerin arasında en az 3 metre sosyal mesafe kuralı getirildiğini duyurdu.

Kararın ardından Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri İstiklal Caddesi girişinde vatandaşlara maske dağıtıp ellerine dezenfektan sıkarken, polisler alanda denetim yaptı.

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde bulunan vatandaşlar yeni kurallara karşı anonslarla uyarıldı. Alanda vatandaşların çoğunun maske kuralına uyduğu görülürken bazı kişilerin maske takmaması ve sosyal mesafe kuralına uymaması dikkat çekti.

Foto - 3 BİN 150 TL'YE KADAR CEZA VERİLEBİLECEK Yapılan yazılı açıklamada,

3 BİN 150 TL'YE KADAR CEZA VERİLEBİLECEK Yapılan yazılı açıklamada, "Normalleşme süreci boyunca Türkiye’nin gözbebeği konumundaki Beyoğlu Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ndeki hareketlenmenin artacağı ve bunun da bulaş riskini artıracağı bahisle Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde bulunan tüm kişilerin maske takmasına, kişiler arasında en az 3 metre sosyal mesafeyi koruyacak şekilde hareket edilmesine karar verildi" denildi.

Bu karara uymayanlara 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesi gereğince 1000 TL ile 3 bin 150 TL arasında idari yaptırım uygulanacak.

Beyoğlu Kaymakamlığı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde maske takma zorunluluğu ve 3 metre sosyal mesafe kuralı getirildi. Meydan ve caddede sosyal mesafe ve maske denetimi yapılmaya başlandı.

Beyoğlu Kaymakamlığı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde maske takma zorunluluğu ve 3 metre sosyal mesafe kuralı getirildi.

Polis ekipleri caddede maske maske denetimi yapmaya başlarken, zabıta da vatandaşlara sosyal mesafe kuralına uymaları yönünde uyarılarda bulundu.

ZABITA CADDE GİRİŞİNDE MASKE DAĞITIYOR Polis ekipleri, İstiklal Caddesi'nde denetimleri sıklaştırırken, sık sık anons yaparak vatandaşların sosyal mesafe kuralına dikkat etmesi yönünde uyarılarda bulundu.

Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri de İstiklal Caddesi girişi ve Galatasaray Meydanı'nda stant kurarak, vatandaşların ateşini ölçüp, maske dağıttı.

Kaynak:Yeniakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113