• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

80. Yıl Nuh Çimentı Lisesi İstanbul birincisi

80. Yıl Nuh Çimentı Lisesi İstanbul birincisi
İlçemizde elde ettikleri bir çok başarılarla ismini duyuran 80. Yıl Nuh Çimento Lisesi öğrencileri, en son elde ettikleri kitap okuma ve resim yapma yarışmalarındaki başarılarıyla yine okullarının isimlerini duyurarak başarıya doymadıklarını kanıtladılar.


KİTAP OKUMADA POLAT, PENDİK VE İSTANBUL 1.Sİ
En son geçtiğimiz haftalarda yapılan yarışmalara katılan 10 TM-B öğrencisi Mahi Can Polat, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası Kitap Okuma Yarışması’nda önce Pendik 1’inciliğini, daha sonra ise İstanbul 1’inciliğini elde ederek, büyük bir başarıya imza attı.

İSTANBUL’UN FETHİ’Nİ EN İYİ O ÇİZDİ
Aynı dönemde yapılan bir diğer yarışmaya katılan 11-SOS-G sınıfı öğrencisi Vahide Fidan Doğan ise “İstanbul’un Fethi” konulu resim yapma yarışmasında önce Pendik 1.si, ardından da İstanbul 2.si olarak yine büyük bir başarıya imza atarak okulunun ismini duyurdu.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARI  EĞİTİM ÖĞRETİM KALİTEMİZİN GÖSTERGESİ
Öğrencilerinin elde ettiği başarılarıyla büyük gurur duyduklarını kaydeden okul müdürü Asuman Büber,Öğrencilerimizin elde ettikleri başarılar okulumuzun eğitim öğretimdeki yüksek kalitemizin bir göstergesidir. Öğrencilerimize vergiğimiz emeklerimizin boşa gitmediğini bu şekildeki yarışmalardaki gösterilen üstün performaslarla görmemiz okul yönetimi ve eğitimciler olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Çalışmalarımız ve eğitim kalitemizi daha da üst düzeye taşıma gayretimiz artarak devam edecektir. Yarışmalarda başarılı olan öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113