• BIST 10173.42
  • Altın 2446.981
  • Dolar 32.2679
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 1 °C

4 bin kişi aynı anda iftar açtı!

4 bin kişi aynı anda iftar açtı!
Tuzla Belediyesi, Evliya Çelebi Mahallesi’nde 4 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Komşuların aynı sofrada buluştuğu sokak iftarında birlik ve beraberlik tablosu çizildi.

Tuzla Belediyesi, Evliya Çelebi Mahallesi’ndeki sokak iftarını Hızır Reis Caddesi’nde gerçekleştirdi. İftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Tuzla Belediyesi Birim Müdürleri ve Evliya Çelebi Mahallesi sakinleri katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftardan önce alanı gezerek vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. 

beraberligin-adresi-oluyor-2017(6).jpg

Aynı Sofrayı Paylaşanlar Kardeştir
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Yazıcı, “Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir” düsturuyla kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirmek için bu iftar sofralarını hazırlıyoruz. Bu sofraların güzelliği ve amacına ulaşmasını sağlayan sizin bu davete icabınız ve bu iftar sofralarında yer almanızdır. Rabbim,  sevdiklerinizle beraber nice Ramazanlara ulaşmanızı nasip etsin Böylesine yüce ve aziz bir millete hizmet etme fırsatını bana verdiği için Rabbim’e şükrediyorum.” dedi.  
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla için çizdikleri vizyonu da “İstanbul’un en ucunda bir ilçe olmamıza rağmen ilçemizi en iyi duruma getirmek, Tuzla halkının her hizmetin en iyisine layık olduğu düşüncesiyle eğitimde, ulaşımda ve sağlıkta her türlü imkanı sağlamanın gayret ve azmini gösteriyoruz. Tuzla’mızın hızlı bir şekilde bütün imkanlara sahip olması için gayret sarf ediyoruz” şeklinde açıkladı.
Tuzla Belediyesi, her sokak iftarında olduğu gibi Evliya Çelebi Mahallesi sokak iftarının ardından da çocuklara yönelik Ramazan etkinliği düzenledi. 

beraberligin-adresi-oluyor-2017(4).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113