• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Yazıcı, "Uğruna can vermeye hazır milyonlar var"

Yazıcı, "Uğruna can vermeye hazır milyonlar var"
Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde vatan ve demokrasi şehitleri ve gazileri onuruna geleneksel yemeğini Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde düzenledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul'daki tüm şehit ve gazi ailelerine Tuzla Kart çıkartacaklarını,  Tuzla Belediyesi sosyal tesislerinde yılda 4 kez ücretsiz yemek ve tüm tesislerden yüzde 20 indirimli yararlanma imkanı sunacaklarını söyledi.

Tuzla'da Şehit ve Gazi Aileleri Onuruna Yemek Düzenlendi
Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi Güler Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Albay Yavuz Selim Turan, siyasi partiler ve kamu kurumlarının yöneticileri, şehit ve gazi aileleri ile aynı masaları paylaştı. Yemekte, şehit ve gazi ailelerine duyulan vefa dile getirildi.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, İstanbul'daki Şehit ve Gazi Ailelerinin Emrinde
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemekte yaptığı konuşmada şehit ve gazi ailelerini 'Sizler bizim ailemizdensiniz' şeklinde tanımladı. Vatandaşlarımızın tüm şehit ve gazilere minnet borcu bulunduğunu belirten Başkan Yazıcı, "Tuzla'da tüm şehit ve gazi aileleri ile yılın 365 günü birlikte olmaya çalışıyoruz. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nda Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu kurduk. Bu komisyon her zaman şehit ve gazi ailelerimiz ile beraber oluyor. Tuzla'da şehit ve gazi ailelerimizin yararlandığı hizmetleri İstanbul geneline yayıyoruz. İstanbul'daki tüm şehit ve gazi ailelerine Tuzla Kart çıkaracağız. İstanbul'daki tüm şehit ve gazi aileleri Tuzla Kart ile yılda 4 kez Tuzla Belediyesi'nin 5 sosyal tesisinde ücretsiz yemek yiyebilecek, tüm tesislerimizden ayrıca yüzde 20 indirimli olarak yararlanabilecek" dedi.

abi--acti-20174.jpg
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, şehit ve gazi ailelerine "Kiminizin evladı, kiminizin kardeşi, kiminizin eşi, kiminizin de babası bu topraklar uğruna, kutsal değerlerimiz uğruna şehit olarak sizleri bu vatana emanet bıraktı. Şunu asla unutmayın ki; vatanımızın, bayrağımızın ve kutsal değerlerimizin uğruna can vermeye hazır milyonlar var" mesajını verdi.
İlçe protokolü, yemeğin ardından tüm masaları tek tek gezerek şehit ve gazi aileleri ile görüştü.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113