• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Torunlarınız ve onların torunları sizden bahsedecek

Torunlarınız ve onların torunları sizden bahsedecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ravza Kavakçı Kan AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Kadınların ağırlıklı olarak hazır bulunduğu ziyarette 24 Haziran seçim sonuçları hakkında görüşlerini dile getiren Kavakçı, Türkiye’de istikrar ve kalkınmanın devam edeceğine vurgu yaparak, seçim çalışmalarından ve misafirperverliğinden ötürü Başkan Kenan Şahin ile İlçe Başkanı Rüstem Kabil’e teşekkür etti. Başkan Kenan Şahin, İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve AK Parti Pendik İlçe Teşkilatı,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ravza Kavakçı Kan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ziyarette,  AK Parti Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker, AK Parti Pendik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muaz Esat Maman, AK Parti Pendik İlçe Başkan Yardımcısı SKM Başkanı Müslim Şahin ve ağırlıklı olarak kadın partililer hazır bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Kavakçı, burada yaptığı konuşmada, "Bizler kamuoyu önünde görünen ve öne çıkan herkesin bildiği insanlar olarak tanınabiliriz ancak şunu iyi bilin ki asıl gizli kahramanlar başta siz kadınlar olmak üzere teşkilatımızdır. Sizler gayretinizle, duruşunuzla ve dava aşkınızla tarihe geçtiniz, tarihe geçtiniz diyorum 24 Haziran seçimleri öyle sıradan bir seçim değildi. Dünya’ya yön verecek Dünyanın ve mazlum coğrafyanın kaderini değiştirecek büyük Türkiye’nin ilk adımlarının atıldığı bu seçimde yaptığınız iş takdire şayandır. Uzun yıllar sonra bizler sizler yaşamıyor olacaksınız ancak Türkiye’nin açtığı bu çığırı gören torunlarımız ve onların torunları gururla şunu söyleyecek; Türkiye’nin söz sahibi olma konusunda attığı temellerde, benim büyük annem, anne annem büyük babam ve dedem de bu çalışmada bulunmuş diye gururla bizlerden ve sizlerden bahsedecek." ifadesinde bulundu.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

kavakci-7753068417761935360_n.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113