• BIST 9887.85
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Son hava durumu 36 il için sağanak uyarısı o güne dikkat!

Son hava durumu 36 il için sağanak uyarısı o güne dikkat!
Son hava durumu sevindirdi. Meteoroloji yetkilileri İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışın geleceği tarih 16 Ağustos olarak açıklandı.

Son hava durumu 36 il için sağanak uyarısı o güne dikkat!

Meteorolojiden gelen son tahminlere göre uzun süredir etkili olan sıcak ve nemli hava yerini sağanak yağışa bırakıyor. Çarşamba günü İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık ise 30 dereceye kadar düşecek. Bugün ise İstanbul'da Anadolu yakası için sağanak yağış uyarısı var. CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli ise, "Buradaki sıcaklık dalgalanışının sıkı bir sağanak yapma ihtimali var. Fakat henüz net değil. Geçen seferki kadar çok sert bir sıcaklık azalışı görülmüyor" dedi.

Son hava durumu 36 il için sağanak uyarısı o güne dikkat!

Meteoroloji'den bugün için yapılan açıklamada şöyle denildi: Hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu çevreleri, İstanbul'un Anadolu Yakası ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Son hava durumu 36 il için sağanak uyarısı o güne dikkat!

Çarşamba günü sağanak yağış beklenen 36 il:
İstanbul, Yalova, Bursa, Kocaeli, Bilecik, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop, samsun, Amasya, Çorum, Tokat, Ordu, Sivas, Yozgat, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Iğdır, Ağrı, Kars

İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113