• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu
Rize Emniyet Müdürlüğü'nde bir polis memurunun saldırısında ağır yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırıda Emniyet müdürüyle birlikte yaralanan 3 kişinin tedavileri sürüyor.

RİZE Emniyet Müdürlüğünde bir polis memuru tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bir polis memuru tarafından vuruldu.Saldırıda ağır yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Rize Valisi Kemal Ceber yaptığı açıklamada bir ilçede görev yaptığını ve il merkezine tayinini aldırmak için görüşmeye geldiğini ve tayin meselesi yüzünden saldırı düzenlediğini açıkladı. Vali Ceber diğer yaralıların ameliyata alındığını söyledi.

ERDOĞAN RİZE VALİSİNİ ARADI: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize Valisi Kemal Ceber'i arayarak olayla ilgili birlgi aldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü'nden polis memuru İ.S Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne geldi. Cep telefonu ve silahını güvenlikte bırakarak Verdi'nin makamına giren İ.S, bir süre görüştükten sonra buradan ayrıldı.

SİLAHINI ALIP GERİ DÖNDÜ: Cep telefonu ve silahını aldıktan sonra geri dönen İ.S, koşarak girdiği makam odasında, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma memuru Yiğit Can Köksal'ı silahla vurdu.

EMNİYET MÜDÜRÜ ŞEHİT OLDU: Yaralanan Verdi, Polat ve Köksal hastanelere kaldırıldı. Emniyet Müdürü Verdi, hastanedeki tüm kurtarma çalışmalarına rağmen şehit oldu.

SALDIRGAN YARALI HALDE YAKALANDI:  Emniyet müdürüyle birlikte 4 kişiyi vuran saldırgan ise yaralı halde yakalandı ve gözaltında alındı.

TAYİN SORUNU YÜZÜNDEN SALDIRDI:  Saldırıyı gerçekleştiren polis memurunun tayin sorunun olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili görüşmek için Personel Müdürü Ercan Polat ile Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin odasına geçen polis memuru burada silahına sarıldı. Polis memuru önce Personel Şube Müdürü Polat'ı vurduktan sonra namlusunu Emniyet Müdürü Verdi'ye çevirdi. Verdi dahil toplamda 4 kişiyi yaralayan polis memurunun da yaralı olduğu öğrenildi.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan son dakika açıklaması geldi. Soylu ''doktorlar yaralıları kurtarmak için çalışıyor bakan yardımcımız ve Emniyet Genel Müdürümüz Rize'ye gidiyor'' dedi.

Kaynak:internethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113