• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Posoflular İftarda Pendik'te buluştu

Posoflular İftarda Pendik'te buluştu
Posoflular Pendik’te, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İstanbul anadolu Yakası Posoflular Derneği'nin Pendik'teki merkezinde gerçekleştirilen İftar programına, İstanbul Avrupa Yakası Posoflular Dernek Başkanı Aydın Karadağ,  Kocaeli Posoflular Dernek Başkanı Muhammer Eren,  Pendik Belediyesi Planlama Müdürü Gökhan Çankaya, özel bir bankada müdürlük görevini yürüten Murat Uzun, Gebze Eski Posoflular Dernek Başkanı Aytekin Subaşı ile çok sayıda yeni ve eski yönetici hazır bulundu.

dsc_0014-014.jpg

KRİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRDÜ

Merkezi Pendik’te bulunan İstanbul Anadolu Yakası Posoflular Dernek Başkanı Atilla Güngör, kısa bir konuşma yaptı. Güngör, "Ekonomik kriz herkesi etkilediği gibi, derneğimizi de etkiledi. Malümunuz olduğu üzere derneğimize bir yer kazandırdık ve bir kısım da borcumuz bulunuyor. Sizlerle hem iftar yapalım hemde ekonomik katkı alalım istedik."diye konuştu.

dsc_0005-016.jpg

BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLEDİLER.

Başkanın konuşmasından sonra Posoflular birlik beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilediler. Dernek merkezi için kalan borç toplanarak yeni yönetime takdim edildi. Atilla Güngör, " Kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Başta banka müdürümüz Murat Uzun olmak üzere, Aydın Karadağ Başkanımıza, Muharrem Eren Başkanımıza, Aytekin Bey'e ve tüm katkı sunan uzaktan yakından davetimize iştirak eden herkese cani gönülden teşekkür ederim. Allah tutuğumuz oruçları kabul etsin." ifadesinde bulundu.

dsc_0018-023.jpg

Diğer dernek başkanları da gecede kısa birer konuşma yaptılar.  Açılan oruçların ardından bir yandan çaylarını yudumlayan davetliler, diğer yandan sohbet eşliğinde geçmişe dönük anılarını tazelediler.  Çay ve sohbet olur da Posof’a has fıkralar olmaz mı? Metin Çelik’in “Ay Işığı” fıkrası milleti gülmekte kırdı geçirdi. Öyle ki bazı davetliler uzun süre gülme krizinden çıkamadı.

HABER: Yaşar Şimşek

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113