• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Perinçek'ten bomba darbe iddiası! Gökçek...

Perinçek'ten bomba darbe iddiası! Gökçek...
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı televizyon programında MİT ve Melih Gökçek'in darbeden haberinin olduğunu iddia etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Cem TV'de İbrahim Sözen'in sunduğu '2019'a doğru siyaset' programında konuştu.

Perinçek, "Dugin bize Türk askerinin olağanüstü bir hareketlilik içinde olduğunu söyleyince, bunu hükümete söylemesini belirttik. O da bize söylediklerini Ankara'ya gittiğinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e söyledi" ifadelerini kullandı. Perinçek, Hükümetin darbe girişiminden önceden haberi olduğunu iddia etti. Perinçek konuşmasında şunları söyledi:

TAYYİP ERDOĞAN'I TESLİM ALDIĞIMIZ ŞURADAN BELLİ

Tayyip Erdoğan her konuda bizim çizgimize geldi demiyoruz. Bağımsızlık, İran'la, Irak'la Suriye ile bizim söylediklerimize geldi. Avrasya konusunda bizim söylediklerimize geldi. Her konuda bizim söylediğimize gelse, gelir partimize üye olur.

Türkiye'de parlamenter rejim geleneği var. Başkanlık sistemi Türkiye'de yürümeyecek. Başkan olabilir. Ancak bu sistem yürümeyecek. Tekrar parlamenter sistem gelecek.

ABD ERDOĞAN'I DEVİRMEYE ÇALIŞIYOR

Tayyip Erdoğan'ı teslim aldığımız şurdan belli. Recep Tayyip Erdoğan BOB eşbaşkanıydı. Şimdi ABD onu devirmeye çalışıyor. Erdoğan'ı getirdiğimiz çizgi bağımsızlık çizgisi, ABD'ye kafa tutmak gibi bizim çizgimiz. Atatürk devriminin bağımsızlık mücadelemizin başarısı. Bu başarımıza dikkat çekiyorum. Kendimize güven duymamız lazım. Türkiye'nin birikimi onu bu noktaya getirdi.

BAĞIMSIZ YARGIYA DESTEK VERELİM

Bugünkü yargı hükümetten bağımsızdır. Türk yargısı altın çağını yaşıyor. Bağımsız yargıya destek verelim. Danıştay Başkanının Kılıçdaroğlu ile polemiğe girmesini doğru bulmuyorum. Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu'nu tutuklayacak bir yargı Türkiye'de yoktur.

DARBE OLACAĞI GÖKÇEK'E SÖYLENDİ

Bize askerler darbe olacağını söyledi. Dugin bize Türk askerinin olağanüstü bir hareketlilik içinde olduğunu söyleyince, bunu hükümete söylemesini belirttik. O da bize söylediklerini Ankara'ya gittiğinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e söyledi. Hükümetin darbe teşebbüsünden önce haberi vardı. Ben biliyorsam bunu MİT bilmez olur mu.

İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113