• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Pendik'te asayiş berkemal!

Pendik'te asayiş berkemal!
Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur toplantısı düzenlendi. Okul müdürleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda, ilçe genelinde yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

Pendik huzurlu bir ilçe

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, Emniyet Müdürü Barış Çukur,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Önder, okul müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

dsc_0004-026.jpg

Pendik İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur, önce bir sunum yaparak istatistiki bilgiler verdi, Pendik’te başarılı bir asayiş dönemi geçirdiklerini, gün geçtikçe suç oranlarının gerilediğini suçluyla mücadelede iyi bir ivme kazandıklarını ifade ederek bu başarıda gece bekçilerinin önemine vurgu yaptı.

dsc_0015-021.jpg

Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, Pendik İlçesi Suç ve suçlularla mücadeledeki başarısı İstanbul’da en önde gelen ilçeler arasında yer alıyor. Hayatı pahasına görev yapan emniyet çalışanlarını canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.

Yeni ve eski muhtarlar ile bir tanışma olarak ta düzenlenen bu toplantıda kendilerini tek tek tanıtan muhtarlar ile ilçe genelinde yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Kaymakam Ünsal, Pendik’in en genç muhtarı seçilen (29) Esenyalı Mahalle Muhtarı Fatih Çiftçi’yi tebrik etti ve tüm muhtarlara başarılar diledi.

dsc_0013-020.jpg

Özellikle madde bağımlı ile mücadelede ailelerin önemine dikkat çekildi. Toplantıda ayrıca belirlenen sorunların çözümünde polisle halkın ve ilgili kurumların işbirliği içerisinde çalışması gerektiğinin önemine vurgu yapıldı. 

Bekçilerin göreve başlamasından duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, özellikle gece evden hırsızlıklarda ve madde bağımlılığında önemli başarı sağlandığını belirten Fatih Mahalle Muhtarı İsmail Yeşilyurt, "Bekçilerin muhtarlarla irtibat halinde ve bizlere danışarak yapacakları görevde çok daha başarı sağlayacaklarına inanıyorum." önerisinde bulundu.

Haber:Yaşar Şimşek

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113