• BIST 9771.79
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Pendik'e sıradışı bir lezzet mekanı

Pendik'e sıradışı bir lezzet mekanı
İki emekli öğretmen eğitimdeki tecrübelerini Pendiklilerin damak tadıyla birleştirme kararı alarak son derece modern bir kafe restaurant açtılar.

Emekli öğretmenler Selvi’yi açtı

Pendik’in yeni markası Selvi Kafe & Restoran, modern dekorasyonu, zengin menü çeşidi ve güler yüzlü personeli ile hizmete açıldı. Kadir Demirgöz ve Ali Şakar ortaklığında Pendik Erol Kaya Caddesi No. 78 adresinde Pendiklilerin hizmetine giren Selvi kafe & Restaurant’da dünya mutfağının lezzetlerini bulmak mümkün. Herkesin kendini özel hissedeceği ve her köşesi ayrı tasarlanmış mimarı özelliğiyle Selvi Kafe & Restoran’da davet, kokteyl ve toplantı organizasyonlarında müşterinin talebine göre özel menü imkânı da sunuluyor.

dsc_0015-001.jpg

Selvi’ de her şey taze

Selvi kafe & restoranda dünya mutfağına ait tüm yiyecekler usta aşçılar tarafından hazırlanarak taze taze müşteriye servis ediliyor.  Soğuk-sıcak içecekler, sabah kahvaltısı, zeytinyağlı soğuk yiyecekler, çorbalar, kebap çeşitleri ve bir birinden farklı salata çeşitleri de bulunuyor. Özel soslarla hazırlanmış Izgara tavuk, bonfile çeşitleri Selvi Kafe'nin vazgeçilmez lezzetleri arısında olacak.  Dünya lezzetlerini Pendikliler ile buluşturan Selvi kafe & restoran’da müşterilerine dondurulmuş ürünler yerine menüde yer alan tüm yiyecek ve içecekleri taze bir şekilde servis ediyor. Müşteri talebine göre menü seçeneği ile her türlü etkinlik ve organizasyona hizmet edecek bir konsepte sahip Selvi Kafe. Doğum günü partileri ve toplantıların yanı sıra çeşitli organizasyonlarda  da müşterilerini ağırlayabilecek altyapı oluşturulmuş durumda. Pendiklilerin şimdiden uğrak mekanı haline gelen Selvi, İstanbul’un ünlü mekanlarını aratmayacak kalitedeki tasarımıyla dikkat çekiyor.  Herkesin kendini özel hissedeceği bir mekân oluşturan İşletme sahipleri iki emekli eğitimci, Kadir Demirgöz ve Ali Şakar, mekânın içinde bulunan her şeyin özenle seçilerek tasarlandığını ifade ediyorlar. Her bölümü ayrı bir şekilde tasarlandığını söyleyen işletme sahiplerinden Kadir Demirgöz, "Mekânın her köşesi farklı bir şekilde dizayn edildi. Her yaş gurubuna hitap eden ve herkesin kendini özel hissedeceği bir mekân tasarladık. Pendiklilerin ve İlçemize dışarıdan gelecek olan misafirlerimizin en iyi şekilde ağırlamak öncelikli hedefimiz."dedi.

dsc_0031.jpg

dsc_0021-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113