• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Öyle bir köprü kurdular ki, yıkılması mümkün değil!

Öyle bir köprü kurdular ki, yıkılması mümkün değil!
Gönül Köprüsü projesi kapsamının ilk gönüllüleri olan AK Parti Tuzla Kadın Kolları kardeş ilçe Diyarbakır/Silvan'ı ziyaret ettiler.

AK Parti Tuzla Kadın Kolları Derya Bacacı ve kadı kolları yöneticileri Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Diyarbakır Silvan ilçesinde İl Kadın kolları Başkan Yardımcıları ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ziyaret izlenimlerini gazetemize anlattı; "Kardeş Silvan teşkilatımızda bizleri bekleyen teşkilat mensuplarımız ile biraraya geldik. Kardeşlik ruhuyla Tuzla'daki ve İstanbul'daki Başkanlarımızın selamını ilettik. Silvan sokaklarında hasta ziyaretleri ,çatkapı ziyaretler yaparak kardeşliğimizi dile getirdik. Ziya Gökalp İmam Hatip orta okulunda ve Milli Egemenlik ilkokulunda yavrularımızla biraraya gelip kış ayındaki ihtiyaçları olan Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Bey'in desteğiyle mont ve botlarını, AK Kadın Tuzla olarak başlattığımız kitap kampanyası ile kitaplarını kendilerine takdim ettik. Silvan Aile Destek merkezindeki hanımlarımızın el emeği göz nuru kurslardaki yaptıkları güzel ürünlere şahitlik edip  kendilerini yetiştiren hanımlarımıza alkış tuttuk. Silvan Kaymakamı aynı zamanda Kayyum olarak atanan Belediye Başkanı Adem Çelik Bey'i makamımda ziyaret edip kadınlar ile ilgili yapılan faaliyetlerde yanlarında olması için destek istedik. Halk eğitim merkezi ziyaretimizle müdürümüz Nimet Polattağ ile çalışmaları hakkında bilgi alıp hanım kardeşlerimizin üretmeleri noktasında her zaman destek olacağımızı belirttik. Halk eğitim merkezindeki hanımlarımızı ziyaret edip ürettikleri ürünleri yerinde görüp kendilerine teşekkür ettik. Silvan ilçemizden ayrılıp Sur ilçemize yeni atanan İlçe Emniyet Müdürümüz kadınlarımızın gururu olan Asuman Karacık hanımı ziyaret ettik. Sivil kıyafet giyip sizinle kapı kapı dolaşmaya vatandaşımızla Hasbihal etmeye varım diyen cesur müdürümüzden Allahım razı olsun."

normal-hayriye-toplu-_n.jpg

Bacacı, "Gönülden gönüle girdiğimiz, ziyaret edip derdiyle dertlendiğimiz, çat kapılarla tanışıp insanlarla hasbihal ederek bıraktığımız sıcacık, samimi muhabbetlerimiz ve gönlümüz ile Silvan'da ve Doğu'daki tüm ilçelerimizde yapacağımız ziyaretlerimizdeki KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN.
Gönül Köprüsü projesinin ilk gönüllüsü olmayı nasip eden Rabbim'e şükürler olsun.
İl Başkanlığımızın nezdinde Kadın Kolları Başkanım Şeyma Döğücü hanmefendiye, ekibine bizlerle birlikte olan Teşkilat Başkanım Yeşil Aytülüm hanıma, sosyal işler Başkanım Gülten Teoman hanıma, İnsan Hakları birimi Başkanım Yıldız Konal Süslü hanma,İlçe Başkanım Sebahattin Demirci'ye ve bayanlar olarak desteğini hep üzerimizde hissettiğimiz Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı'ya kıymetli ekibime Ak KadınTuzla mensuplarına ve bizleri sıcacık karşılayan Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tanılır Evsen'e, ekibine ve güzel bir program hazırlayan kardeş ilçemiz Silvan Kadın Kolları Başkanı Fatma Hudayl Hoşer ve ekibine çok teşekkür ediyorum."diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113