• BIST 9890.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Marmara Üniversite Hastanesi'nde doktora dayak!

Marmara Üniversite Hastanesi'nde doktora dayak!
Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı KBB Uzman Dr. Fethi Eskin Hastasının saldırısına uğradı.

Sultanbeyli'den Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi gelen kendini bilmez birvatandaş, randevusu olmadığı halde acil olarak muayene olmak istedi. Poliklinik hizmeti verdiği sırada kapısını çalmadan sorumsuz bir şekilde Fethi Eskin’in muayenehanesine girerek acilen muayene olmak istedi. Dr Fethi Eskin, "Biraz bekleyin, içeride bayan hasta var, lütfen hastaya karşı saygılı olun."diye uyardı.  Başhekim Yardımcısı Dr.Keskin'in uyarısına rağmen tedavide öncelik isteyen vatandaş, nüfuz cüzdanını doktorun masasına koyarak buradan çıkmayacağını ve diğer hastayı bırakıp kendisini muayene etmesinde ısrar etti. Bu gelişme üzerine Başhekim Yardımcısı Eskin, güvenlik görevlilerini çağırdı. Güvenlik görevlilerinin çağrılmasına sinirlenen hasta, önce doktora tekme savurdu, sonra da yumruk atarak darp etti. 

normal-toplu-0100.jpg

Bu gelişmeler üzerine hastane yönetimi Başsavcılığı arayarak şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili tahkikati sürdürüyor.

Sağlık Sen İstanbul 2 Nolu Sendika Başkanı Cesur Öztürk, "Fethi hocamız hastanenin en sevilen, sayılan ve personelin birinci öncelikli doktorudur. Mesai mefhumu tanımadan çalışan, çabalıyan, insanlara sağlık dağıtan ve ayrım yapmadan herkesin sorunuyla yakinen ilgilenen bir hekimimizdir. Doktorumuza yapılan bu saldırıya şiddetle kınıyoruz ve olayın arkasını bırakmayacağız. Böyle densizlere, kendini bilmezlere bazı cezalar uygulanmalı. Güvenlik eşliğinde muayene getirilmeli, ücret ödeyerek muayene olması, savcılıktan kolay salıverilmemesi, bir süre alı konması gibi yaptırımlar şart. Aksi halde bu tür olayların önüne geçebilmemiz mümkün değil."diye konuştu.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113