• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Lise Müdürü görme engelli memuru öyle bir cesaretlendirdi ki! Her işi yapıyor!

Lise Müdürü görme engelli memuru öyle bir cesaretlendirdi ki! Her işi yapıyor!
Devlet memurluğu sınavına girerek Özürlü kadrosundan Milli Eğitim Bakanlığınca işe yerleştirilen Akım Genç, Kaynarca Şevket Sabancı Anadolu Meslek Lisesinde memur olarak çalışmaya başladı.

Bir gözü hiç görmeyen diğer gözü ise %95 görme engelli olan Genç, bütün gayret ve azmiyle okulun tüm yazışmaların bilgisayar ortamında yapıyor. Okuyor, çıktı alıyor, okul müdürüne bilgi veriyor. Hiç bir engeli yokmuşcasına %95 görme engelli olmasına rağmen %100 performansla işini yapıyor.

Okul Müdürü Tarık Özcan, "Okulumuza memur olarak çalışan Akın Genç, bizlere de büyük moral motivasyon sağlıyor. Kendisinin mevcut halinden şikayetçi olmadığı gibi ne görev verilirse fazlasıyla ve vakit kaybı olmadan yerine getiriyor. Randevularımızı hatırlatıyor, programları bilgilendiriyor, bizim unuttuğumuz konuları yazılı ve sözlü olarak hatırlatıyor. İşine titiz, hayat dolu, güler yüzlü, aktif, dinamik bir insan. Kendisini kutluyorum." dedi.

Görme engelli memur Akın Genç, kısa sürede tüm okulun sevgilisi oldu. Genç," Bu okula geldiğimde neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Bu durumumu gören yetkililer bana otur bir kenarda biz seni idare ederiz diyebilirdi. Nasıl olsa özürlü kadrosundan geldin gibi mazeretler üretip beni pasif bir durumda bırakabilirlerdi. Ancak müdürümüz Tarık Özcan bana sorumluluk verdi ve tüm bu sorumlulukların üstesinden geleceğimi söyleyerek beni cesaretlendirdi. Bu cesaretle bende gerçekten çok şey yapabileceğime inandım ve başardım. İyi ki bu okula gelmişim, iyi ki Tarık Özcan gibi bir müdürle çalışıyorum. Burada kendimi buldum, bana inanan müdürümün inancını boşa çıkarmadım. Çok mutluyum, Allah devletimizden razı olsun. Biz özürlülere önemli ölçüde iyi imkanlar sunmakta." dedi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

manset-ikinci-0041.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113