• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Kurna Gençlik Kampı Hizmete Hazır

Kurna Gençlik Kampı Hizmete Hazır
Kurna Mahallesi’nde ormanın yanı başında inşa edilen Gençlik Kampı kısa süre içinde tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.

Doğayla iç içe konaklama, spor ve kültürel etkinlik alanları bulunan kampın ilk misafirleri de alanı test eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve ekibi oldu.  

Gençlere yönelik yatırımlarına devam eden Pendik Belediyesi, önemli bir tesisi daha ilçeye kazandırdı.  Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in büyük önem verdiği ve tüm çalışmaları başından sonuna takip ettiği Kurna Gençlik Kampı tamamlandı. Yakında hizmete girecek olan kamp alanında ilk konaklamayı da yönetici kadrosuyla birlikte yapan Başkan Şahin; barınma, spor ve diğer üniteleri tecrübe etti. Ardından ilçede görev yapan muhtarlara da kamp alanını tanıtan Başkan Şahin: “Çocuklarımız burada yemyeşil doğa içinde kuş sesleriyle uyanacağı, arkadaşlıkların gelişeceği, bol bol spor, sanat ve kültürel aktivitelere katılabileceği unutulmaz bir kamp keyfi yaşasın istiyoruz. Kampı biz test ettik, sıra artık çocuklarımızda” dedi.

Ormanın yanı başında kamp  

Ücretsiz olarak hizmet verecek olan Kurna Gençlik Kampı, şehir hayatının karmaşasından uzak doğayla baş başa zaman geçirme imkanı sunacak. İçinde pek çok ünite yer alan kampta konaklama ise ahşap parkurlar üzerine kurulan çadırlarda yapılacak. 32’şer kişilik 3 oba halinde düzenlenen konaklama alanı toplam 96 kişi kapasiteli.  Okçuluk, plaj voleybolu ve futbol sahasının yanı sıra 1.700 metre uzunluğunda doğa yürüyüşü parkuru da bulunuyor.  Duş yerleri, yemekhane ve mescidin bulunduğu kamp alanında toplanma ve kamp ateşi yeri de unutulmaz sohbetlere ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak. 

Macera Parkuru da olacak

Pek çok ünitenin yer aldığı kamp alanına yakında önemli bir etkinlik alanı daha eklenecek. Pendik Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kampa bir de macera parkuru kazandırmak için kolları sıvadı.  Gençler burada birbirinden heyecanlı yarışmalara ve eğlenceli etkinliklere katılarak kendilerini deneme şansı bulacak.

kamp1.jpg

kamp3.jpg

kamp45.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113