• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Karataş, CHP Pendik İlçe Başkanlığına aday oldu

Karataş, CHP Pendik İlçe Başkanlığına aday oldu
18 Kasım 2017 Cumartesi Basın mensupları ile Pendik Ada Tesislerinde bir araya gelen Rıza Karataş, 19 Kasım Pazar Günü İlçe Merkezinde örgüt mensuplarının önünde resmen aday olduğunu açıkladı

CHP Pendik İlçe örgütünde başkan adaylığını açıklayan Rıza Karataş’a büyük ilgi vardı. Karataş konuşmasında; "Örgütümüz içinde gruplaşmalara neden olan anlayışı değiştireceğiz. Grupların birbiriyle ortaklaşmasını sağlayacağız, Hep beraber biz olacağız.

Yaptığımız gözlemlere göre, Pendik’te seçmenin %30’unu demokratik kitle örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve emek bileşenleri oluşturmaktadır. Hiç zaman kaybetmeden bu kurumlarımızla diyalog kurup, partimizin projelerini anlatacağız ve onlardan partimizin 2019 yerel ve genel seçimlerindeki beklentilerini öğreneciğiz.

Üyelerimizi partimizin ilkelerini her platformda savunacak donanıma kavuşturarak her alanda dönüşümlü görev almaların sağlayacağız. Mahalle bazında üye sayı artışına gideceğiz."dedi.

GENÇLİK ve KADIN KOLLARIMIZA BÜTÇE AYIRACAĞIZ

Karataş,  "Geleceğimizin teminatı gençlerimize, sadece bayrak, afiş ve pankart asan kurul olmaktan çıkarıp, aynı zamanda gençlerimizin her önerisinin karşılık bulacağı bilgi havuzu uluşturacağız. Gençlerimiz gelecekte bizlerin rehberi olacak."

PENDİK’İ KADINLAR YÖNETECEK

Kadınların insanlığın fazlası olarak niteleyen İlçe Başkan Adayı Rıza Karataş, "Onların hayır referandumunda neler yapabileceğini gördük. Kadınlar isterse dünyayı değiştirirler. Bizim İktidarımızda Pendik’i kadınların yöneteceği bir ilçe haline getireceğiz, önlerinde değil yanlarında ve arkalarında olacağız." dedi.

MECLİSTE GENÇLER VE KADINLAR YER ALACAK

Belediye Meclis üyelerini, Sosyal Demokrat anlayışa denk düşen ön seçim yöntemi ile belirleyeceğiz. Muhakkak belediye meclisinde gençlik ve kadın kollarının temsil edilmesini sağlayacağız.

HEDEF 2019 SEÇİMLERİ

Karataş, şahsının ilçe başkanı olması halinde hedeflerinin Cumhuriyet Halk Partisinin 2019 da önce Pendik’te daha sonrada Türkiye'de iktidara taşıyacaklarını iddia etti.

dsc_0012-017.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113