• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Herkes O'nun Doğum Günü'nü kutladı

Herkes O'nun Doğum Günü'nü kutladı
Tuzla Farabi İlkokulu'nda Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla 2.000 kişiye lokma dağıtıldı.

Tuzla Farabi ilkokulu  Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen lokma ikramına Farabi İlkokulu öğrencileri, velileri ve Tuzlalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gün boyu devam eden etkinlikte yaklaşık iki bin kişiye lokma ikram edildi.  

Tuzla Farabi İlkokulu Müdürü Gökay YILMAZ,  "İnsanlığın kurtuluşu için alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in doğum gününü içinde barındıran 14-20 Nisan tarihleri arasında yer alan Kutlu Doğum Haftasına ulaşmış olmanın mutluluğunun yaşıyoruz. Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (S.A.V), bir çok mucizelerle dünyaya teşrif etmiştir. O'nun varlığı dünyayı aydınlatmış ve tüm çirkinlikleri güzelliklere çevirmiştir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun özel günlerde daha da pekişerek sağlam temellere oturmalıdır. Geleneksel hale getirdiğimiz lokma dağıtımı ve çeşitli etkinliklerle bu Kutlu haftayı en güzel şekilde değerlendirmeye çalıştık. Yoğun emek harcayan, öğretmenlerimize, velilerimize ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum."dedi.

ffaaa-08df665.jpg

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Eğitim Birsen 4 Nolu Sube Başkanı Talat Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU,Eğitim Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı Bilal DURAN, Eğitim Bir Sen Tuzla Başkanı Metin ÇANGIR, Eğitim Bir Sen 4 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkan Yardımcısı Seray İÇ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Osman YIRTICI, Okul Müdürleri, Betül KURU, Hüseyin GÜDÜCÜ,Pınar AKYAYLA, Aykut BEŞİROĞLU, Mikail ÇELİK, Şeyda UZUN, Ramazan ÇETİN, Mehmet Ali ŞAHİN, Mehmed Esad DEMİRCİ, Meral MAYIR, Mustafa ARSLAN, Şentürk EŞİÇOK, Nebahat TÜRK, Cevdet BUDAK, Müdür yardımcıları; Erdem VURAL, Fahri ULUOCAK, Mehmet Ali KILIÇ, Musa KURT ,öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çoksayıda vatandaş katıldı.

faarabiab6f9fdc938.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113