• BIST 9881.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Halk Eğitimi Merkezi'nden geleneksel İftar

Halk Eğitimi Merkezi'nden geleneksel İftar
Tuzla Halk Eğitimi Merkezi 22-23 Mayıs tarihlerinde iki gün üst üste iftar programlarıyla misafirlerini ağırladı.

TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

22 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen iftar programına Tuzla Kaymakamı Sayın Ali Rıza ÇALIŞIR, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hacı Osman YIRTICI, Birkan ONAT, Aydın BORA, Oluver ÖZTÜRKLER ve Tuzlada görevli tüm okul müdürleri aileleri ile birlikte katıldılar. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı iftar programında iftar yemeğinin ardından misafirler çay ve çekirdek eşliğinde Yeşilçam’ın klasikleşen filmlerinden ‘Neşeli Hayatlar’ filmini izlediler.

                İftar programlarının ikincisi ise 23 Mayıs tarihinde Tuzla Halk Eğitimi Merkezinde bir yıl boyunca görev yapan usta öğreticiler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. 400’ü aşkın kişinin katıldığı İftar programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI da katılarak öğretmenlerle sohbet etti. Yaptığı konuşmada Tuzlada yaklaşık elli bin yetişkine eğitim veren Tuzla Halk Eğitimi Merkezi idareci ve öğretmenlerine Tuzlaya katkıları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

                Tuzla Halk Eğitim Müdürü Metin Çangır iftarda yaptığı konuşmada, “ Tuzla Halk Eğitim Merkezi olarak, bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Ramazan’ın bereketini iftarda siz değerli misafirlerimizle paylaşmak bizlere mutluluk veriyor. Toplu iftarlarla birlik ve beraberlik duygularımız daha da pekişmektedir. Biz burada iftar yaparken muhabbetlerimiz ve sohbetlerimiz daha da artıyor. Ramazan ayının, İslam Alemine barışı, kardeşliği ve huzuru getirmesini diliyorum. Ramazanı hep birlikte yaşamak ve yaşatmak için soframızı paylaşıyoruz. Ramazanınınız Mübarek olmasını diliyorum ” derken programa katılan misafirlere teşekkürlerini sundu.

11-010.jpg

34.jpg

55-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113