• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Hain kalkışmada bizde Şehit verdik ama ülkeyi vermedik!

Hain kalkışmada  bizde Şehit verdik ama ülkeyi vermedik!
Pendik Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin adı, Pendik Kaynarca İstanbul Anadolu Yakası Kredi Kefalet Kooperatifi oldu.

Pendik Kaynarca İstanbul Anadolu Yakası Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu 26 Ocak Perşembe günü saat 14.00’da Duduzar Turistik Tesislerinde yapıldı.

Kooperatif Başkanı Hüsamettin Elçi, "15 Temmuz hain kalkışma gecesi bir ortağımızı şehit verdik. Bizler diğer ortaklarımızla ekonomik olarak hep birlikte direndik ve başardık. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürüce kimseler bu güzel ülkemiz için art niyetli başka emeller peşinden koşamayacak Allah’ın izniyle."dedi.

rustem-0053.jpg

Elçi, kooperatif olarak limitlerinin 43 milyona çıkarıldığını her geçen gün daha da büyüdüklerini fazla kar etmediklerini yine de dönemi karla kapattıklarını ifade etti. Pendik Kaynarca Anadolu Yakası Kooperatif Başkanı Hüsamettin Elçi, amaçlarının çok para kazanmak değil, ortaklarına çok para kazandırmak olduğunu belirtti. Yeni çıkan yasa gereği bundan böyle İstanbul Anadolu Yakasının tümüne hizmet verme imkanı doğduğunu da sözlerine ekledi.

Hüsamettin Elçi, salonda bulunan kooperatif ortaklarına hitaben, içinden % 10’unun dahi beni istemediğini hissettiğim gün başkanlığı bırakmaya hazır olduğunu söyledi. Elçi, "Şahsımdan memnun olmayan varsa kalksın açıkça burada beyan etsin. Kendisine saygı duyar ve eleştirilerini benim eksikliğim olarak kabul eder ve  o doğrultuda ilerlerim. Ortaklarımızın yüzde 10'unun benden memnun olmadığınıhissedersem bu makamı bırakırım."diye konuştu. Bu sözleri üzerine salondan yoğun alkış alan Elçi, ortakları tarafından yeniden oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

Yeni Yönetim Kurulu Şu isimlerden oluştu; Başkan Hüsamettin Elçi, Başkan Vekili Şehir Özhan, yönetim kurulu üyeleri, Cemalettin Kekeç, Dursun Bıçak, İsmail Büyükkayıkçı, Murat Yazdıran ve Hasan Uyanık

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

sehit-0036.jpg

potoko-22.jpg

oznur-051.jpg

naci-0012.jpg

muhtarlar-0045.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113