• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Fetö'nün de PKK'nında kuyruğu aynı elde

Fetö'nün de PKK'nında kuyruğu aynı elde
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Uğruna can verdiğimiz vatanımızı gözbebeğimiz gibi koruyacağız” dedi.

Tuzla, Demokrasi Nöbetlerinde Bir ve Beraber Oldu

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana demokrasi nöbeti tutan Tuzlalılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması doğrultusunda bu görevine ara verdi. İlçe halkına seslenen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Uğruna can verdiğimiz vatanımızı gözbebeğimiz gibi koruyacağız” dedi.
FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün darbe girişimiyle sokaklarda demokrasi nöbeti tutan Tuzlalılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasıyla 10 Ağustos 2016 Çarşamba akşamı bu kutsal göreve ara verdi. AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı önünde toplanan binlerce Tuzlalı, 26 gündür süren nöbetlere ellerinde ayyıldızlı bayrağımız, dillerde tekbirle veda etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Ecin, Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran ile binlerce demokrasi sevdalısı son nöbette bir araya geldi. 

Kenetlendiğimiz Sürece Hiç Kimse Sırtımızı Yere Getiremez
AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Demirci, “Nöbetlerimiz bugün bitecek ama vicdanlardaki nöbetimiz, evlerimizdeki nöbetimiz, iş yerimizdeki nöbetimiz, her neredeysek oradaki nöbetimiz devam edecek. Bizler demokrasi ve milli irade için bundan sonra buna benzer kalkışmalar içerisinde olanlara karşı her daim uyanık olmak zorundayız. Çünkü biz demokrasi ve milli irade bekçileriyiz. Bundan sonra bizim üzerimizde ve FETO terör örgütü ve bir başka terör örgüt ve onun iş birlikçileri bir hesap yapamayacak. Artık millet bu işe el atmıştır. Aramızdaki farklılıkları bir birimize karşı bir üstünlük olarak görmediğimiz ve zenginlik olarak değerlendirdiğimiz müddetçe, dini inancı, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi bu milletin bir parçası olarak değerlendirdiğimiz ve birbirimize kenetlendiğimiz müddetçe hiç kimse bizim sırtımızı yere getiremez” dedi. 

tuzla-halki-demokrasi-nobetlerine-ara-verdi-(7).jpg

FETÖ’nün PKK’nın da Kuyruğu Aynı Elde
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz ile demokrasi nöbetlerinin bittiği 10 Ağustos arasındaki dönemin önemini vurguladı. Başkan Yazıcı, “Uğruna can verilen bu vatana gözümüz değil, göz bebeğimiz gibi bakacağız. Bizi birbirimizden ayrıştırmak için kullanılan kavramların vatan olmayınca hiçbir anlamı yoktur.
Vatanımız için hep beraber çalışacağız. Kim olursa olsun, hangi fikirden, hangi görüşten olursa olsun herkesle kardeşçe kucaklamak zorunda olduğumuzu biliyoruz.” mesajı verdi.
FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün darbe girişiminin halk tarafından püskürtüldüğünü ama son günlerde PKK Terör Örgütü’nün saldırılar gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Yazıcı, bu konudaki tespitlerini şu şekilde dile getirdi: “15 Temmuz’daki darbe girişimini millet olarak durdurduk ama kalleş saldırılar devam ediyor. FETÖ terör örgütünün kuyruğu kimin elindeyse PKK’nın da kuyruğu onun elinde. Bu iki örgütün aynı elde olduğunu asla unutmayacağız. Kim FETÖ’ye destek vererek darbe yapmak istiyorsa bugün de PKK’yı aynı şekilde saldırtanlar da aynı kişilerdir” dedi. 

Çocuklarımıza Sahip Çıkmalıyız
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, terör örgütlerinin çocuklar ve gençleri çeşitli vaatlerle kandırdığını belirterek aileleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Çocukların milli ve manevi değerleri doğru bir şekilde öğrenmesinin önemini vurgulayan Başkan Yazıcı, “Çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimizle donatmak zorundayız. İşte beyni yıkanmış gençlerin, 15 Temmuz’da ne hale geldiğini görüyoruz. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Çocuklarımıza gençlerimize çağın gerekleri ne ise onu vereceğiz ama çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimizle donatmadan büyütmeyeceğiz. Bir çocuğu vatan, millet sevgisi ve değerlerle yetiştirmemek de vatana ihanettir” şeklinde konuştu.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Ecin de konuşmasında darbe girişimini püskürten vatandaşlara teşekkür etti.
Tuzla’daki demokrasi nöbetinin son gününde mehteran takımı konser verdi, Tuzlalı gençler şiirleri ve duygularını hemşehrilerine seslendirdi. TRT 1’de yayımlanan 'Seksenler Dizisi'nde Bekçi Bekir rolüyle tüm Türkiye'de gönüllere taht kuran Hacı Ali Konuk da Tuzla’da demokrasi nöbetine katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113