• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Erol Kaya; 16 Nisan'da devletin sahibi millet olacak

Erol Kaya; 16 Nisan'da devletin sahibi millet olacak
AK Parti Kartal ilçe Başkanlığı referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve parti mensuplarıyla Kartal'da bir araya geldi.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman, "Önümüzdeki 16 Nisan 2017’de yapılacak referandum, bir şahsın, bir partinin, ya da bir grubun değil, bu seçim, Türkiye’nin şahlanışının seçimidir. Bu tüm 80 milyonun seçimidir. Bu seçim sadece Recep Tayyip Erdoğan’a ya da Ak Parti'ye bırakılacak kadar basit değildir,  tüm ülke vatandaşlarının 16 Nisan'daki referandumun önemini iyi kavraması lazım gelir. Halkımız sağduyusuyla evet diyerek büyük Türkiye'nin, güçlü Türkiye'nin önünü açacaktır."diye konuştu.

dsc_0014-003.jpg

dsc_0003-004.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya'da konuşmasında 18 Maddelik Anayasa değişikliğinin Recep Tayyip Erdoğan için yapılmadığını halkın kendi seçimini kendisinin yapması adına hazırlandığını ifade ederek, yeni Anayasanın halkın iradesi için gerekli ve elzem olduğuna dikkat çekti. Kaya, AK Parti hükümetinin en büyük özelliğinin 15 yıl içinde verdiği sözleri harfiyen yerine getirdiğini ve çoğu büyük projelerin kamuoyuna henüz yansımadığını söyledi.

Milletvekili Kaya, yeni Anayasa’nın denetimsizlikten uzak olmadığını denetime açık olan bir Anayasa olduğunu ancak CHP tarafından bunun halka yanlış aktarıldığını üzülerek gördüğünü ifade etti. Kaya; halkın her 5 yılda bir kendi başkanını seçecek olmasının önemine dikkat çekerek geçmiş dönemlerdeki gibi bürokrasi aksaklıklarının yaşanmayacağını, daha müreffeh ve güçlü bir Türkiye’nin geleceğini bunu da halkın kendi iradesiyle seçme hakkını kullanarak yapacağını belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, " Yeni Anayasa artık Türkiye'deki istikrarsızlığa son vermektedir. Türkiye bir daha koalisyonlarla uğraşmaktan kurtulacaktır. Kİm seçilirse seçilsin tek başına iktidar olacaktır ve ülkenin önü açılacaktır."

Mİlletvekillerinin erken emeklilik konusuna da değinen Genel Başkan Yardımcısı, " Bilal Macit 4 yıl İstanbul Mİlletvekilliği yaptı. 26 yaşında mlletvekili oldu. Şİmdi milletvekili değil. Sorun bakalım emekli olmuş mu. Hayır olmadı. Yaşını bekleyecek ve kanunların öngördüğü süreyi tamamladıktan sonra emekli olacak. CHP'nin uydurmalarına kimse inanmasın."diye konuştu.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK.

dsc_0008.jpg

masa-_0031.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113