• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Dünyanın en zengini değiliz, ancak en cömert ülkesiyiz

Dünyanın en zengini değiliz, ancak en cömert ülkesiyiz
Türk Kızılay’ı Kaynarca Şubesi'nin olağan genel kurulunda mevcut Başkan Eşref Şeneroğlu, yeniden başkan seçildi.

Kaynarca Kızılay Şube Kongresine Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar, Pendik Kaymakam’ı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Pendik Emniyet Müdürü Ahmet Irmak, komşu ilçe şube başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

dsc_0020.png

Kaynarca Kızılay Şubesi Toplantı Salonunda düzenlenen Türk Kızılay’ı Kaynarca Şube Başkanlığı olağan kongresine, tek liste halinde gidildi.  Mevcut Başkan Eşref Şeneroğlu, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden Türk Kızılay’ı Kaynarca Şubesi Başkanı oldu. Yapılan olağan kongre sonrası açıklama yapan Şeneroğlu, yeniden başkanlığına seçildiği için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Türk Kızılay’nın önemli görevler yürüttüğünü genel başkanının bir Pendikli olması hasebiyle yapılan çalışmaları yakinen izleme zorunluluğu duyduğunu ve hizmetlerin takdire şayan olduğunu ifade ederek, " Biz Türk Devleti olarak çok zengin bir ülke değiliz ancak dünyanın en  cömert ülkesiyiz. Her zaman mazlumların yanında yer aldık zalimlerin karşısında dik durduk. Dünyaın her yerine yardıma koşuyoruz. Türk Kızılayı bu anlamda çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Tüm çalışanlarını kutluyorum."dedi.  

 

Genel Başkan Ahmet Lütfü Akar Türk Kızılayı’nındsc_0025-001.png 11 Haziran 1868 tarihinden bu yana 147 yıldır ülkede ve dünyanın dört bir yanında afet, savaş, çatışmalardan olumsuz şekilde etkilenen insanların çaresizliklerini gidermek, kederlerini dindirmek, üzüntülerini sevince dönüştürmek için gayret gösteren ve üzerine düşen görevleri hakkıyla yerine getirmenin çabası içinde olan bir kurum olduğunu belirtti. Akar, sözlerine şöyle devam etti; "Bu kritik dönemde çok önemli hizmetlere imza attık.Özellikle Bayırbucak Türkmenleri'nin bizden başka sığınacak bir kapıları yok. Türkmen kardeşlerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Onları en iyişekilde ağırlıyoruz. Her türlü eksiklerini gdermek için çalışıyoruz."

ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZDAN ÇOK DAHA RAZI OLSUN

Akar, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’in iyi bir Kızılay dostu olduğunu, belediye başkanı olmadan önce de kan bağışı kampanyası ve değişik yardımlarına kendisinin şahit olduğunu söyledi. Genel Başkan Akar, "Türkiye’de Kızılay’a en fazla destek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun katkı ve destekleri olmasa biz bu kadar başarılı olamayız. Kendisine mazlumlar adına teşekkür ediyorum, tüm kızılay dostlarından ve destekçilerinden Allah Razı Olsun. Cumhurbaşkanımızdan Allah çok daha razı olsun." ifadesinde bulundu.
Kaynarca Kızılay Şube Yönetimi şu isimlerden oluştu; Başkan Eşref Şeneroğlu,

Yönetim Kurulu Üyeleri; Saim Demirci, Cevat Yaman, Erhan Karataş, Eyyüp Gülel, Süleyman Yılmazer, Recep Sefi, Şebnem Kavzoğlu, Nurettin Küçükosman, Sinan Sancar.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Latif Yaşlı, Rıza Kütükoğlu, Ertuğrul Süt, Sinem Şahin, Osman Kaya, Muhammet Kaldırım, Tufan Yaz, Muhsin ve Karaer, Bünyamin Dak.

Denetleme Kurulu Asil; Sinan Dak, İzzet Tozan,ve Nurettin Akbulut.

Denetleme Kurulu Yedek; Yavuz Selim Tetik, İhsan Bayraktar, Bilal Türk

Üst Kurul Delegeleri Asil; Saim Demircan, S. Kenan Şahin, Cevat Yaman

Üst Kurul Delegeleri Yedek; Erhan Karataş, Eyyüp Gülel, Süleyman Yılmazer.

dsc_0006.png

dsc_0011.png

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113